♥ Kastem Made Yassin & Sticker

Yeay! Today dah siap buku kastem made yasin dan sticker gudis bag untuk majlis saya. Dah leh start wif gudis bag la today. Amat berpuas hati ngan kedua-duanya. Pada kengkawan yang berminat nak order gak boleh tengok kat web owner iaitu Creatively Designed atau add Facebook mereka k. 

Kat web dorang ada contoh-contoh design yang ada but korang still leh tuka ikut kehendak korang or folo apa kaler yang korang nak. Mereka akan email contoh design untuk korang tengok lu dan betulkan or tambah apa yang patut sampai la korang puas hati. So inilah dia buku yasin dan stiker gudis bag saya.



So ari khamis nanti dah leh stat ngan masukkan benda-benda lam gudis bag lak. Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


0 comments:

Followers


up