♥ Sesi Photoshoot Cute Kiddy Kiddy

Semalam bertempat di Taman Empangan Putrajaya (berdepan dengan PICC Putrajaya) saya buat photoshoot untuk koleksi baju terbaru dari instashop (@cutekiddykiddy) saya iaitu Cute Rock Shirt. Cam biasa model tak berbayar adalah anak-anak sendiri haha~ Tapi kali ni sebab ada koleksi untuk dewasa gak so saya mintak tolong kawan saya yang memang selalu wat modelling untuk tolong jadi model sekali hehe~ tukang amik gambo lak adalah fotograper rasmi keluarga kami iaitu Paie (kawan gak) haha~ very the budget punya photoshoot huhuhu~

Untuk koleksi penuh leh tengok kat instashop saya yer. Jom layan hasil photoshoot semalam. yang ni saya amik kat instgram kawan saya @missleeya. Yang official lam kamera lum sempat nak sedut lagi hehe~ layanzzzzz~

Ni koleksi baju kapel. Design tshirt 3/4. RM 45 selai. Kalo beli dua RM 85 + Free Postage
  

♥ Bowling Puspanita Daerah Klang 2014

Nampaknya sebulan dua ni aktiviti saya penuh ngan tonemen bowling.  
Baru-baru ni anjuran Puspanita Klang (yang saya akan citer jap lagi) pastuh 25 Oktober ni tonemen bowling Prosboc lak di Batu Pahat, Johor. Next 8 November Tonemen Bowling Puspanita KL di Wangsa Walk Mall, KL dan last sekali tonemen bowling anjuran Hospital Klang. Woooooo~ banyaknyerrrr huhuhu~

Lokasi kejadian

Pada 17 Oktober 2014 (Jumaat) yang lalu bertempat di Setia City Mall (SCM) Shah Alam telah berlangsung pertandingan boling anjuran Puspanita Klang yang dikelolakan oleh Majlis Perbandaran Klang (MPK). Ni first tonemen yang saya masuk untuk wakili tempat keje baru hehe~ join pon sekadar suka-suka sebab dah lama pon tak men bowling. Malam sebelum tonemen tuh ada la join kelab kereta saya training untuk tonemen 25hb nanti tapi hasilnya nan hadooo huhu~ kelaut balingnya. So memang tak harap apa-apa pon la kat tonemen Puspanita Klang tuh.

♥ Kursus di Hotel Impian Morib

First kursus di tempat baru. Bengkel Pengurusan Tatatertib anjuran Jabatan Kesihatan Negeri Selangor (JKNS). Alhamdulillah dapat gak cukupkan tempoh berkursus tujuh (7) hari setahun. Baru leh isi SKT pasni hehe~ Sebab kat spital jaga perkhidmatan dan sumber manusia so hal-hal tatatertib ni pon dah jadi salah satu jobskop saya gak la. 


Dari perhatian dan tengok fail ijo yang melambak-lambak kat opis leh agak la.. agak kritikal gak kes tatatertib kat spital saya ni huhu~ bukan setakat atendan yang banyak kes tak datang keje. Doktor pon sama banyak okeh. Huhu~ Moga Allah tabahkan hati saya untuk menguruskan kes-kes dorang tuh nanti. 

Followers


up