♥ Drypers Cake From Cute Kiddy Kiddy


Iklan instashop sendiri jap hehe~

Memperkenalkan produk terbaru dari instashop saya iaitu Drypers Cake. Selain tuh kami pon buat baby hamper juga hehe~

Harga mengikut bajet anda

Percuma penghantaran sekitar Klang dan Shah Alam untuk nilai RM50 dan ke atas. Untuk kawasan lain di sekitar Lembah Klang boleh hubungi kami untuk perbincangan lanjut

Kat bawah ni adalah beberapa contoh Drypers Cake dan Hamper Baby dari kami




LIKE FB page kami iaitu Cute Kiddy Kiddy
FOLLOW instagram kami iaitu @cutekiddykiddy
EMAIL kami di cutekiddykiddy@gmail.com



♥ Rumah Selangorku : Pangsapuri Azaria dan Asteria


Sila rujuk N3 saya ----> ♥ Istana Kecil Kami : Cara Memohon Rumah Selangorku untuk mengetahui tentang cara pendaftaran dan syarat-syarat. 

Untuk pendaftaran dan permohonan secara online anda boleh klik di sini

Untuk makluman pada 28 Mac 2015 yang lalu telah dilangsungkan acara pecah tanah di bersebelahan perumahan saya untuk pembinaan Rumah Selangorku Jenis C (800 - 899 kp). Acara tersebut telah dirasmikan oleh Menteri Besar Selangor iaitu Y.A.B. Tuan Mohamed Azmin Bin Ali.

Pada kawan-kawan yang berminat boleh la memohon secara online. Berikut adalah sedikit info berkenaan pangsapuri-pangsapuri tersebut

♥ Prosboc Dinner 2015 : Box Office 1.. 2.. 3.. Action

Selepas berbulan lamanya.. dan sebab arini kena tunggu hubby datang jemput kat opis.. so jom kita isi waktu senggang ni dengan N3-N3 yang berfaedah hehe~ Kita mulakan dengan Dinner Prosboc 2015. Sebelum ni saya ada bagi tizer sikit dan cerita sikit-sikit pasal dinner-dinner kami tahun-tahun sudah. Boleh baca semuanya kat sini yer.

Dinner tahun ni berlangsung pada 3 Januari 2015 (gilerr lama dah baru nak buat N3 huhu~) bertempat di Hotel Brisdale, KL. Kami para AJK dah start berkampung di hotel dari pagi Sabtu tuh untuk siapkan deco-deco dan lain-lain. Kami siap check-in satu malam sebab berdasarkan pengalaman sudah memang abih event akan penat gilerr huhu~


♥ My Kids Start School


Dah masuk bulan kedua persekolahan baru la ibu ada masa nak up N3 pasal kakak dan adik stat sekolah huhu~ Tapi ibu gigih nak buat N3 gak supaya kakak dan adik boleh baca balik bila dorang dah besar nanti hihi~

Alhamdulillah semuanya dipermudahkan untuk kakak dan adik. Tahun ni kakak masuk darjah satu di Sekolah Kebangsaan Convent (1), Klang dan adik stat sekolah tadika di Tadika Sri Ikhtiar Ilham, Taman Sri Andalas, Klang (selang dua baris rumah je dari rumah Ayahwe hehe~)

Tahun nih job description ibu dan ayah nek sekali ganda la huhu~ baju nak gosok nek sekali ganda.. tugas basuh kasut masuk lam fail meja ayah.. kejut dan siapkan adik pon tugas ayah gak.. ibu cuma siapkan kakak dan hantar kakak dan adik ke sekolah.

♥ AGM Prosboc 2014

Dalam sebulan tak beronline nih banyak yang berlaku. Banyak yang nak diceritakan sebenarnya. So kita trobek satu-satu la ek. Fisrt.. saya nak citer pasal AGM Prosboc yang telah diadakan di Pulau Langkawi pada 12 - 14 Disember yang lalu. Setelah tamat AGM peringkat zon pada bulan November arituh.. skang kami akan berkumpul untuk AGM Sentral pula. Semua zon akan hantar wakil / perwakilan ke AGM ni termasuk la wakil dari Borneo iaitu Sabah atau Sawarak.

Followers


up