♥ Interzone Bowling Prosboc 2014

Pada 25 Jun 2014 yang lalu telah berlangsung Interzone Bowling Prosboc 2014 di Batu Pahat Mall, Johor. Zon penganjur kali ni op kos Zon JHR dah nama pon buat kat Johor kan hehe~ 


Pada yang baru follow blog saya ni.. Interzone bowling adalah salah satu aktiviti tahunan Prosboc. Kelab kereta yang saya sertai. Setiap tahun ada lima (5) event utama iaitu Interzone Futsal (Mac - Kuala Terengganu), 6th Anniversary (Mei - Putrajaya), Prosboc Megaraya (Ogos - Perak) dan akhir sekali AGM Sentral (Disember - Pulau Langkawi). Lokasi event akan bertukar-tukar so setiap tahun memang kami puas jalan satu Malaysia hehe~

♥ Gold Coast Morib

Sempena Cuti Deepavali semalam.. my parents ajak g short vacay kat Gold Coast Morib, Sepang, Selangor. Hotel yang ada taman tema air sendiri tuh. Skang nih memang pesen hotel buat taman tema air dorang sendiri ek. Cam Bayou Lagoon kat Melaka. Bagus gak sambil bermandi-manda leh rehat-rehat kan. Yer la selalunya kalo bawak parents kita yang dah berusia dorang mana larat nak duduk je tepi pantai ke kolam ke seharian. So dengan hotel yang tema macamnih dorang leh rilek-rilek kat bilik hotel sambil jengok anak cucu main air kat bawah hehe~

♥ Sesi Photoshoot Cute Kiddy Kiddy

Semalam bertempat di Taman Empangan Putrajaya (berdepan dengan PICC Putrajaya) saya buat photoshoot untuk koleksi baju terbaru dari instashop (@cutekiddykiddy) saya iaitu Cute Rock Shirt. Cam biasa model tak berbayar adalah anak-anak sendiri haha~ Tapi kali ni sebab ada koleksi untuk dewasa gak so saya mintak tolong kawan saya yang memang selalu wat modelling untuk tolong jadi model sekali hehe~ tukang amik gambo lak adalah fotograper rasmi keluarga kami iaitu Paie (kawan gak) haha~ very the budget punya photoshoot huhuhu~

Untuk koleksi penuh leh tengok kat instashop saya yer. Jom layan hasil photoshoot semalam. yang ni saya amik kat instgram kawan saya @missleeya. Yang official lam kamera lum sempat nak sedut lagi hehe~ layanzzzzz~

Ni koleksi baju kapel. Design tshirt 3/4. RM 45 selai. Kalo beli dua RM 85 + Free Postage
  

Followers


up