♥ Oh Ibu! Jangan Bunuh Saya

Ya Allah.. tak sanggupnyer nak tengok apa tah lagi nak melakukannya. Kesian pada baby yang tak berdosa tuh. Anak sendiri pon kalo kena gigit nyamuk je skalipun dah riso n sedih tgk merah-merah. Inikan pulak kalo anggota badan ditarik n dicarik-carik macam nih. Nauzubillah! Mintak dijauhkan lah dari kita semua.



Terima kasih pada blog Juaimurah kerana memberi info nih. Moga memberi manfaat dan iktibar pada semua. Insyallah..

 Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata



3 comments:

nora rashid said...

isk2....x sanggup nk tgok gambar tu...lg bengang hr ni org baling bby dr tingkat atas umah flat...bodoh betul...huuu

zeta said...

Seram je tgk..
Yg kesian baby yg kena campak dek mak dia smlm..nape buat cenggitu.. :(

Mr and Mrs Faez said...

Tuh la.. sedih smpi nangis tgk harian metro arinih. Elok je baby tuh kat lam longkang. Maknyer pas campak leh siap nak g keje.. xde hati perut ke hapa? adehhhh

Followers


up