♥ Alhamdulillah.. Kenduri Dah Selamat Dijalankan

Hoyeh! arinih leh rest jap dari membuat assignment yang menimbun huhuhu~ 



Alhamdulillah.. kenduri yang diakan pada hari Sabtu arituh telah selamat diadakan dengan jayanya. Thanks pada semua yang membantu menjayakannya. Ekspeceli untuk my parents yang bagi pinjam umah and sponsorship hihihi~ Terpaksa wat kat umah parents di Klang sebab umah kat KL lam Kem Tentera + tingkat 11 + parking takde + masuk kena tinggal IC bagai + MP nanti banyak soal = menyusahkan para tetamu! So umah mak bapak gak la yang jadi pilihan sejak dari dulu hihihi~

Kali nih nak citer preperesen yang tak sempat nak diciter sebelum nih. B4 dis juz sempat nak citer pasal kad jemputan ngan kastem made yassin dan stiker je kan? So kali nih nak sambung lagi citer pasal gudis bag ngan boyan hihihi~ Niat dihati bukan nak menunjuk-nunjuk tau tapi juz nak sharing ngan my readers mana la tau kengkawan lak nak wat majlis untuk anak masing-masing so boleh la try tempat-tempat dan orang-orang yang terlibat lam majlis saya nih.

For ol tetamu yang datang.. tidak pulang ngan tangan kosong. Saya bekalkan ngan gudis bag nih..



Yang kecik cenonit dua bijik tuh untuk semua tetamu. Saja wat dua kaler konon-konon ikut tema la kaler gold coklat hihihi~ Kat lam ada Coklat Muffin ngan 3 bijik coklat. Coklat Muffin tuh saya order dari member kelab keta yang bukak bisnes bakery dan coklat tuh lak saya order dari member saya gak yang keje kat Lembaga Koko Malaysia. Bagus kan kawan ramai? hikhikhik~

Yang beso kaler itam tuh lak untuk kumpulan marhaban, VIP [wah ada VIP githu] sedara mara, kengkawan saya yang dah kawin [ wife je dapat.. hubby dapat yang cenonit tuh ] dan kengkawan ibu ngan ayah saya. Kat lam tuh ada gak Muffin Coklat ngan 3 bijik coklat but then tambah ngan kastem made yasin. Sebenarnya tak tau naper beli kaler itam. Bila dah beli baru terpikir takut kena marah ngan ibu saya.. beli warna itam cam nak berkabung lak. Tapi seb bek ibu saya tak marah hihihi~ may b sebab ada teddy bear comel tuh kot.

Bear telo [ yer la bukan bunga telo kan? hihihi~ ] tuh saya beli kat Bandar Klang. Rm 2.20 je sebatang. Gudis bag lak saya beli kat GM KL yang kat area Chow Kit tuh. Yang kecik 60 sen sekeping yang beso lak RM1.20 sekeping. Beli banyak ke skit ke tetap harga sama sebab memang dah jual ngan harga borong [ kata orang kedai tuh la ]. Loose coklat yg kat lam tuh saya beli dari member. Dia jual RM25 per setengah kilo. Dijual lam bekas-bekas plastik. Memang konpom la satu bekas abih si kakak sorang je yang bedal huhuu~



Untuk kanak-kanak tidak dilupakan hihihi~ saya bagi lolipop coklat untuk semua kanak-kanak dan orang beso gak hihihi~ Hasil tangan my classmate Puan Notti Netti. Gambo kat bat bawah nih amik dari blog kek dia. Thanks Nett!





Now meh tengok boyan for my hero lak.. yippiii~



Nih sehari sebelum majlis. Pasan tak my hero ada lam boyan tuh? hikhikhik~

Kat sini gak saya nak ucapkan berbanyak terima kasih pada semua yang terlibat dan membantu saya menjayakan majlis untuk anak-anak saya nih. Thanks to :

1. My parents coz bagi pinjam umah & sponsorhip
2. The best sepupu, Cik Bina [ my children call her ] & the best makcik, Nek Cik coz sudi jadi kendarat.
3. Bakers for Choc Muffin yang sedap & kek kakak yang sangat sedap dan cantik
4. Man [ my x-classmate ] for loose chocolate
5.  Creatively Designed for luvly Kastem Made Yassin & Sticker
6. Kak Emma from Tisya Little Cottage for luvly boyan
7. Nett for cute apam ladybird & choc lollipop
8. Paie Comel for fotograper

Thanks sumer! jasa anda amat saya hargai.. luv u ol kuat-kuat tau..







1 comments:

mrs puex said...

same tokei boyan utk my niece aritu..dr tisya little cottage jugak..mmg cute..:D

Followers


up