♥ My Yummy-Yummy Favorite Dessert

So sambung N3 tadi hihihi~ Bila perut dah lapo saya ajak la hubby singgah jap g beli my feberet iaitu Big Apple Donuts.. yummyyyyyy~ 


Wanna know my feberet? THE ALIEN! Tapi tadi beli kat AEON AU2 cam skit lak coklat kat atas tuh. Arituh beli kat SACC Mall nah kau membukit huhuhu~ Puas makan. Selalunyer saya melantak mender alah nih wif my little girl. Her feberet? Sumer yg penuh ngan coklat. Dia sorang leh makan 3 ketul tanpa henti huhuhuhu~ Tpi badan camtuh gak. Ibunyer nih yang nak makan seketul pon cam takut-takut. [ Kalo nak makan seketul takut la tapi bila dah 2 3 ketul dah tak takut dah huhuh~ lupa dunia dan lemak-lemak dalam badan huhuhu~ ].

Selalunyer beli set 6 ketul + strawberry ice blend dan stendet harganyer setiap kali pembelian ialah RM20.50 huhuhu~ Tak leh la makan selalu.. kopak purse ibu..

 Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


2 comments:

zeta said...

bagusnya anak u nak mkn byk cenggitu..how i wish my doter kuat mkn sket..kekurusan sgt anak i tu.. :p

Mr and Mrs Faez said...

Hahaha~ anak saya makan byk mana pon sama gak.. kecik je dia..

Followers