♥ Skill Belum Berkarat


Yeah! setelah lama terperap lam stor.. beg pinky saya dah boleh bawak kuar balik? Beg pinky apa? Bukan beg sekolah maupon beg kerja. Ia adalah beg untuk mengisi bola dan peralatan bowling saya [ skang ditambah untuk mengisi pampers, botol susu, selimut dsb ]. Yes beg bowling saya memang besar. Muat kalo nak sumbat sumer benda tuh. Tapi gambo xde la plak. Nanti la next N3 saya tepek gambo beg pink saya tuh ek.

So for the 1st time pas bersalin nih saya dapat men bowling. Quit good hehehe~ Tak la capai hundred tapi around 90++ la satu frame. Ok la tuh kan dah setahun tak men. Kalo men bowling nih tempat yang saya paling suka ialah kat Endah Parade, Sri Petaling. Ala yang kat seberang Stadium Bukit Jalil tuh dan tepi Kesas. Sebab? Lane ok dan kalo hari biasa pas kul 10 malam sampai tutup dia hanya cas RM10 je untuk 3 game. So oleh sebab dis semester kelas saya takde hari senin dah plan ngan hubby nak g men setiap hari Isnin malam. Yippiiii~ leh asah balik skil-skil yang dah berabok nih walaupon bukannyer ada skill sangat pon hihihi~ Baling straight jek. Asalkan spare ngan strike dah la ye tak?

My baby? Alhamdulillah dia seorang yang sungguh memahami. Dok je dendiam tengok lampu pastuh jap-jap tido. Tak merengek pon. Stendet sama ngan si kakak. Memang dedua time baby tak susah nak jaga. Alhamdulillah rezeki saya.

 Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


1 comments:

zeta said...

haa..nnt jgn lupa tunjuk gambar bag bowling tu..nk tgk..hehe
i ni boleh la main bowling..tp x terer la.. :p

Followers