♥ Che Mat & Zaza Wedding

Last wiken mengabihkan masa di Melaka attend wedding dan try new place untuk mandi-manda di Melaka. Beli offer kat Groupon yang saya dah citer kat sini arituh. My first try beli offer kat Groupon and everything going smoothly. Tak banyak kerenah dan takde masalah. So pas nih leh beli lagi hihihi~

Niat ke Melaka untuk attend my Prosboc's friend wedding iaitu Che Mat dan Zaza. Dedua Prosboc member. Sorang zon saya SBK [Serdang / Bangi / Kajang] sorang lak zon jiran PCD [Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil ]. Alhamdulillah.. satu lagi pasangan yang bertemu jodoh sesama ahli hihihi~



Sabtu pagi kami kumpul di Port biasa iaitu kat Restoran Azhaar Maju, Serdang. Sapan lu dan set kul 10 pagi gerak. Sebab pantin berarak awal dalam kul 12 camtuh. Lambat tinggal katanya.. tapi las-las kul 10.30 gak gerak huhuhu~



Ready nak gerak ke Melaka. Anak dah siap awal-awal.. adik dah belemuih dah walaupon baru kul 10 pagi huhuhu~



First check point kat Sungai Udang Melaka. Berkumpul dengan rakan-rakan dari Zon PCD.
Dari sepuluh bijik keta dah jadi nearly 20 kot hihihi~



Cam biasa walaupun tetiap minggu jumpa muka yang sama.. tapi tiap kali jumpa salam mesti ada.. hahaha~ tuh je dah amik masa 10 minit nak salam sumer orang. Sila abaikan muka yang tak semenggah di gambar atas belah kanan hahaha~



Nih la pengantinnya.. tema ijo. Selamat Pengantin Baru Che Mat dan Zaza

Pas makan sumer tiba la agenda wajib bila serbu rumah orang kawin iaitu amik gambo reramai ngan pengantin




Pose tunjuk pengantin adalah pose wajib! tak tau bila start hahaha~



Kami dan pengantin



Pastuh kami gerak la polo pantin untuk sesi outdoor. Buat kat Dataran 1 Malaysia Pantai Klebang, Melaka. Patriotik sungguh pasangan pengantin ini hahaha~ saya cakap ngan pantin laki "kalo PM tengok nih mesti dia bangga ngan ko hahaha~"



 Girls with Bride



Boys with Groom



Everybody together! Konpius disitu apsal yang lelaki lak pos cekak pinggang cam masuk Miss World huhuhu~

Dah puas berpanas kat situ kami pon pulang la ke arah tujuan memasing. Saya dan kawan gerak ke Bayou Lagoon (BL) untuk check in. Yang len gerak pulang ke KL. Stop lu N3 kat sini. Jap g sambung N3 pasal BL lak ek hihihi~ Tata.


 

0 comments:

Followers