<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\0756663709097832414367\46blogName\75Mr+and+Mrs+Faez\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75LIGHT\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://mrsfaez.blogspot.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://mrsfaez.blogspot.com/\46vt\0757979325788269788726', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


free counter


About Us

Mr and Mrs Faez

Mendirikan rumahtangga pada 8 Jun 2007. Dikurniakan seorang puteri Nur Faeeza Dellisya. Dua2 lahir pada bulan Julai tahun 1983 cuma berbeza tarikh (senang bila nk celebrate besday hehehe..). Anak jati Selangor sorang dari Kundang sorang dari Klang.

Kami berdua suka nengok wayang + men bowling + lepak di kedai mamak + die hard fan team bolasepak selangor + minat bersukan.. Mr Faez minat bolasepak n Mrs Faez minat bola jaring. N now bertambah lagi 1 hobi kami iaitu shopping baju bb hehehe...

"Im not perfect.. Neither is he.. But together.. We juz may be.."


From Us
Mr and Mr Faez





era_niza@yahoo.com
MySpace | Friendster | Facebook

Our Memories

♥ Flickr


TAGBOARD




LINKYLINKS

Our Fren Have Blog Too

♥ Abg Bun
♥ Abg Fifi
♥ Jaimie

We Join Diz Club

♥ PESKA
♥ Prosboc

Our Baby Stuff

♥ Mudah
♥ Anmum
♥ Susu Ibu


ARCHIVES




MUSIC


your music here








C R E D I T S
design&template by thedancingmistletoe.blogspot
other sources : X

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker



Monday, November 26, 2012
♥ Airasia Birthday Bash : Johor

Tiba tepat pada masanya.. hoyehhhhh!!! Bulan Januari dah plan untuk ke Legoland then boleh pulak Airasia bukak promo 11 sen nih. Terus sambar la apa tunggu lagi kan. Pergi balik sorang RM55.22 je hoyehhhhh!!! Saya amik untuk 4 dewasa + 2 kanak-kanak + 1 baby total tak sampai RM500 untuk g balik. Saya bawak my parents je naik flight. Adik-adik saya soh drive bawak alza dr Klang hahaha~ Kalo tak nanti kat sana takde transpot lak kan.

So dis will be first experience untuk adik dan kakak nek flight. Hope they behave themselves la lam pesawat nanti. Mesti dorang suka. Hopfuli adik dah leh jalan so dat tak yah usung keta sorong dia. Leh soh adik saya bawak nek Alza je nanti.

Cant wait for our family vacation next year. Dis time saya dan adik lelaki saya yang sponsor all the family members g bercuti. Sebelum nih my father je yang asik kuar duit. Nih pon tak bagitau dia coz we know kalo bagitau dia mesti dia takmoh kami kuar belanja. So this will suprise him la nanti. Tapi konpom makan sepanjang disana nanti ayah yang nak bayar huhuhu~ dia tak sedap hati kalo anak dia yang kuar belanja sumer kot huhuhu~

So pada kawan-kawan yang ada plan nak bercuti tuh.. jadual cuti sekolah dan cuti umum pon dah tau.. jadual gaji pon dah tau.. boleh lah start plan kan? Hope you guys pon dapat abihkan masa bergembira dengan family member masing-masing. Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata~


Labels: , , , , ,

5:41 PM