Followers

Monday, November 26, 2012

♥ Airasia Birthday Bash : Johor


Tiba tepat pada masanya.. hoyehhhhh!!! Bulan Januari dah plan untuk ke Legoland then boleh pulak Airasia bukak promo 11 sen nih. Terus sambar la apa tunggu lagi kan. Pergi balik sorang RM55.22 je hoyehhhhh!!! Saya amik untuk 4 dewasa + 2 kanak-kanak + 1 baby total tak sampai RM500 untuk g balik. Saya bawak my parents je naik flight. Adik-adik saya soh drive bawak alza dr Klang hahaha~ Kalo tak nanti kat sana takde transpot lak kan.

So dis will be first experience untuk adik dan kakak nek flight. Hope they behave themselves la lam pesawat nanti. Mesti dorang suka. Hopfuli adik dah leh jalan so dat tak yah usung keta sorong dia. Leh soh adik saya bawak nek Alza je nanti.

Cant wait for our family vacation next year. Dis time saya dan adik lelaki saya yang sponsor all the family members g bercuti. Sebelum nih my father je yang asik kuar duit. Nih pon tak bagitau dia coz we know kalo bagitau dia mesti dia takmoh kami kuar belanja. So this will suprise him la nanti. Tapi konpom makan sepanjang disana nanti ayah yang nak bayar huhuhu~ dia tak sedap hati kalo anak dia yang kuar belanja sumer kot huhuhu~

So pada kawan-kawan yang ada plan nak bercuti tuh.. jadual cuti sekolah dan cuti umum pon dah tau.. jadual gaji pon dah tau.. boleh lah start plan kan? Hope you guys pon dapat abihkan masa bergembira dengan family member masing-masing. Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata~


2 comments:

Zila Zainal said...

woweeee bestnyaaa gi legoland! aku tak smapai lagi :p murah tuuuu ko dpt harga tuuu

Mr and Mrs Faez said...

Hahaha~ aah murah kan

Jom Borak ♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...