♥ Tamat Akhirnya!

||= Hahaha~ tuka font lagik! =||


Alhamdulillah.. selesai sudah segala presentation.. test.. final project.. assignment.. dan macam-macam lagi yang sewaktu dengannya. Tinggal nak prepare untuk final exam pada 4hb dan 10hb Januari 2012 then leh rehatkan pale otak untuk 3 bulan huhuhu~ My Last Semester!

Hari Rabu nih (28hb Disember) ada majlis makan-makan abih sem kat fakulti wif my classmate termasuk la blogger terkenal merangkap sponsor makanan utama bagi budak kelas saya iaitu sedari Netty Notty muahahaha~ Nett ko jangan ajak Encik Arkib tau! Nak bawak kakak la hihihi~ Adik dok umah ngan ayah ok dah beso baru ibu bawak.

Alhamdulillah seperti biasa minggu akhir yang penuh kebizian dapat dijalani ngan jayanya [walaupun awal sem dah tekadkan azam tak nak wat keje las minit.. tapi nan ado!]. Thanks 2 ol my group member si Nett ngan Nad. Moga kita dapat jalani las sem tahun depan ngan jayanya dan leh baling topi konvo ke udara ramai-ramai hihihi~ Pastuh leh sambut raya ngan berlapang dada muahahaha~ berangan je la dulu ek!

Sebenarnya banyak benda nak citer nih tapi sumer gambo tak dan nak transfer lagi.. tak syok la citer kalo takde gambo kan hihihi~ So tunggu ek update saya nanti.. Tata



0 comments:

Followers


up