♥ Isap Ibu Jari


Hurmm~ juz nak tanya pendapat my fren here.. elok ke kalo anak isap jari ek? Ada efek-efek ke di masa akan datang? Cam jongang ke? Gigi tak lawa ke? huhuhu~ My son skang dah punya hobi baru iaitu isap ibu jari. Cam sedap je tengok dia isap cam lolipop hihihi~ 

Tak pasan lak bila dia stat ngan hobi baru dia nih.. tapi skang nampak makin ketara la. Bila saya bangun tido jengok dia lam baby cot.. tgk la dia tido sambil isap ibu jari.. comel sangat hihi~

Saya memang bagi puting kosong kat my son.. tapi nan ado.. dia kuarkan puting tuh pastuh isap ibu jari dia.. lagi sedap agaknyer.. bila try tarik memang payah la nak lepas.. sampai bunyi pop! Punya la kuat dia isap.

So ada tak kawan-kawan yang ada anak hobi sama? share-share la ek. Skang nih memang saya tak kesah sangat sebab nampak comel hahah~ takut terbawak-bawak sampai beso so nanti tak berapa nak comel dah.. dah la anak lelaki kan huhu~ Kakaknyer dulu takde pon hobi camnih.. hurmmm~





3 comments:

mrs puex said...

biase la budak2..tp jgn kerap sngt takut nnti jari kecut sblh..klo dh tido tu try alihkan..

info dr orang-orang tua jek..hihih..

Mr and Mrs Faez said...

Dah puas alih dah kak.. kang dia masuk balik jarinyer.. rasa cam nak pakaikan dia topeng jek hahaha~

chekpid said...

gud boy...ok dah tu, jari banyak enzim, lg khasiat dari isap puting susu :p

Followers


up