♥ Ops Bersih Almari Kakak

Harinih hari rajin saya hihi~ 

Today my task is nak clearkan almari kakak. Kalo dulu almari tuh untuk dia sorang so takde la nampak sangat baju dia banyak [walaupun my hubby dah lama bagitau..] but now almari dah kena kongsi ngan si adik. Baju adik takde la banyak [lum banyak lagi..] hanya perlukan satu ruang jek ngan satu laci. So almari tuh masih lagi dikonker oleh si kakak.

Bila dah ngemas nih rasa cam banyak lak baju kakak yang dah muat tersimpan elok lam lemari tuh. Baju dia since umo 6 bulan sampai la umo 2 tahun. Dulu simpan sebab takut-takut kalo next baby pon girl so leh recycle je la baju kakak. Dah dapat boy + kami pon dah decide may b hanya ini je la anak kami or kalo nak tambah pon bio la yang dua beradik nih beso lu.. so boleh la let go baju-baju nih. Sayang sebab baju nih masih elok tapi dok terperap je lam almari. Kang elok-elok leh pakai.. jadi tak boleh lak kang.

Penuh gak la satu bekas plastik wat dok isi baju-baju dia. Saya nek iklan kat FB untuk let go baju-baju, kasut-kasut, eksesori-eksori.. senang kata sumer la ngan harga RM200 sahaja. Tak sampai 5 minit up iklan dah ada buyer. Bagus! pantas kengkawan saya nih hihihi~

Ini lah barang-barang yang saya let go..


Yer! semuanya.. ada la baju-baju basahan yang masih elok pon saya bagi sekali. Bekas ijo tuh pon saya bagi sekali as a free gift hehehe~ Bila dah abih kemas baru la terang skit mata nih ha~


Erk! ada ruang kosong.. so boleh bagi alasan kat hubby nak g shopping lagi.. yippiiiiiiiiiiiiiiiiii~

  


0 comments:

Followers


up