♥ Dah Sebulan Tak Jengok

Muahahaha~ last post 13hb bulan lepas okehhh~ Dah sebulan tak berhapdet blog neh.. seb bek x sampai bersawang segala. Cuma berabuk je la. Takpe leh sapu pastuh lap-lap sesikit jek.

Alhamdulillah dah tamat segala perit jerit dan kepayahan untuk semester ini. Cuma menunggu final exam jek huhu~ Tuh yang sampai x sempat nak jengok blog tuh. Dis wik yang paling bz. Hari-hari present hari-hari hantar final projek. Minggu neh minggu bercakap je la. Tak githu kawan segrup ku Notty Netty?

Banyak benda tertangguh nak citer nih.. tapi sumer dah basi la. Citer pasal Merong Mahawangsa.. citer pasal bola.. citer pasal melawat umah jiran tapi dia tak bagi masuk.. jumpa kat luar jek. Sadis tul.

So dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim.. saya mengisytiharkan bahawasanya maraton menaip N3 blog bermula skang.. yahoooo!!!
[nampak sangat kat opis xde keje kan? hehehe~]


0 comments:

Followers


up