♥ Aktiviti Waktu Petang Pada Hujung Minggu

Setiap ujong minggu kalo ada kat umah nih la xtvt yang wajib dilakukan. Kalo kami terlupa [or wat-wat lupa] my baby mesti akan ingatkan huhuhu~ Nak tau apa xtvtnya? Tadaaaaaaaaaaaaaaa~


Mandi kolam hehehe~ Walaupun umah kat tingkat 11 tapi still ada kolam renang kelasssssss githu hehehe~ Op kos yang wajib meneman my baby mesti la my hubby.. dia je yang rajin melayan.. sebab kalo dah mandi kolam nih alamatnyer my hubby kena mandi sama la.. kalo tak masuk kolam pon konpom basah lencun gak sebab kena siram ngan my baby.. so dia kata alang-alang dah basah bek mandi terus kan? Alaaaaasaaannnnnn~ [nampak cam my hubby yang beria nak mandi.. my baby jadi pengkaber line jek tuh huhuhu~]

Slalu amik masa lam sejam la gak diorang nih berkubang. Siap bukak kedai salon rambut lagi.. cuci-cuci rambut segala.. jadi amoi salon lak my hubby nih huhuh~ Bio la asal both of my love nih happy..

Penuh ngan ayahnyer jek!

Kame.. hame.. haaaaaaaaa~

Thats all for now.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

0 comments:

Followers


up