♥ Melawat Jiran Tapi Tak Bagi Masuk Umah Dia

Huhuhu~ penah tak anda g umah jiran tapi dia x bagi masuk umah? nak borak kat pago jer? Yer saya juga terkena tapi saya okeh jek.. takde hal. Nak tau sapa jiran saya yang ada umah banglo lam shopping kompleks tuh? Dia nih la..


Hehehe~ saya berjiran tau ngan bebudak AF nih. Umah saya ngan umah dorang x jauh. Tak sampai pon 90 marhalah. Jalan kaki pon boleh tapi penat la huhuhu~

Dat day saya dah janji ngan my baby nak bawak dia jenjalan nek beskal kat Tasik Keramat. Alkisahnyer hujan la plak. Tak nak menghampakan my baby kami bawak la dia g Jusco AU2 Setiawangsa. Niat di hati nak bawak dia nek keta budak-budak tuh [yang mungkin menjadi besday present dia pada tahun neh.. jgn bgtau my baby tau.. nih rahsia!]. Memula memang tak terniat pon nak g jengah umah kaca tuh. Betul! huhuhu~ Tapi alang-alang dah sampai kan.. g la tengok jap [hahaha~ poyo!]

Time kami sampai tuh Pak Nil ngah shooting. Untuk diari AF kot kat dalam umah tuh. Student dia pon takde. Then kami pon g la makan kat fudkot tuh dulu. Dah abih makan nak g kat tempat men keta tuh tengok Pak Nil dah dok luar ngah melayan peminat-peminatnya yang nak amik gambo. Saya memang ngaku saya memang minat Pak Nil okeh. So mencuba la nak amik gambo ngan perut memboyot dan bawak my baby sebagai pengkaber line. My hubby lak jadi potograper hehe~

Akhirnya dapat gak bergambo ngan bersalam ngan dia. Dia ok tak sombong.. berbaris la satu batalion orang pon kat situ.. kalo kena time free dia memang dia layan. Kalo dah dia ada hal nak buat camaner kan.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

4 comments:

SaRaa said...

waa..pak nil!! hehe

Wansteddy Tales said...

besh pak nil ni kan... muka muda sentiasa. murah dgn senyuman :) kalau wan kat situ pn xlepaskan peluang nk bergambar dgn pak nil (peminat pak nil jugak hhahaha)

Mr and Mrs Faez said...

Hehehe ramai nyer peminat Pak Nil.. sama la kita ek.. suka tgk dia klako.. tgk AF pon sbb ada dia hehe~

karipapsayur said...

Pak Nil ni licin ek muka dia!

Followers


up