♥ My Princess Demam

Salam.. dis wik mud tak berapa baik sebab my baby demam + batuk + selsema = ngamuk + memalam bangun + asik merengek huhuhu~

www.google.com

Skang nih kan cuaca tak menentu. Jap panas sangat.. sidai kain berapa jam je dah kering. Tetiba hujan selebat-lebatnyer la plak sampai nak drive pon tak nampak jalan. Agaknyer sebab perubahan cuaca nih la wat my baby demam. Bukan setakat Dellisya... kebanyakan anak kawan-kawan saya pon ada yang baru baik demam.. ngah demam.. atau rasa cam nak demam.

 Alhamdulillah panas badannyer tak adalah melampau. Tak panas sangat pon cuma batuk dan selsema yang cam teruk. Tapi nasib baik sejak dari kecik ibu saya dah soh ajar anak tido meniarap. Ada gak pendapat yang kata tak elok sebab baby kecik lagi dan dadanya tak kuat tapi ia amat berguna kalo taim-taim anak selsema camnih. Dia masih boleh tido walaupun selsema sebab hidungnyer tak tersumbat. Cuma kengkadang dia bangun carik ayah + ibu dia.

Saya pasan pon badan dia cam dah susut skit. Makan pon tak selera agaknya sebab rasa payau. Yerlah g klinik macam-macam ubat yang doktor bagi. Ubat batuk + demam + selsema + antibiotik huhuhu~

Hopfuli my baby sempat sembuh before besday party dia ujung minggu nih. Yer la cam tak best lak kalo wat party tapi besday girl not in mud.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

1 comments:

sarah-najwan said...

salam...

begitulah kalau anak sudah sakitkn..kitalah yg kalutnya..anak2 permata hati..

Followers