♥ Cerita Di Hari Ketiga Puasa

Pinjam pakcik gugel punyer


Alamdulillah.. dah selamat menjalani poser hari ketiga. Rasa cam kejap ler plak kan hikhikhik~ Dan hari nih gak hari kedua saya berbuka di kelas bertemankan rakan-rakan sekelas huhuhu~ My hubby berbuka di rumah bersama permata hati kami. Pening la pale ayahnyer nak melayan my princess. Dia tuh waktu berbuka or sahur ngalahkan orang yang puasa hihihihi~

Sepanjang 3 hari nih gigih dia bangun sahur. Tengah-tengah siap kan makanan sahur tetiba pasan dia ada kat belakang ngan puting n peluk bantal busuk. Tau je ibu dia dah bangun. Kengkadang tengah-tengah siap makanan dengar tv terbukak. Tuh tak lain dia la tuh. Then pas abih sahur.. tido balik ngan ayahnya.. Saya kebiasaannya tak tido balik. Time nih la masa nak mengabihkan esemen dan buat keje-keje umah. Kalo ari biasa memang tak dan la sebab dah bz ngan kelas n bila balik pon dah penat.

Bulan puasa nih sempat berbuka ngan family time 1st day jek. Semalam dan harinih berbuka di kelas. Cam biasa menu di kelas very the simple mimple.. kuih singgit ngan air. Beli kat depan kampus jek. Time bulan poser nih kat depan kampus akan bertukar cam bazar ramadahan. Biasa lah sini kan ramai student. Memang harapan la dorang nak masak kan? Tiap-tiap hari makan makanan kolej pon leh mabuk [menaip berdasarkan pengalaman huhuhu~]

 Harinih ada presentation di kelas. Beria nih datang awal dengan harapan leh la nanti balik awal. Tapi hampeh jek. Lecturer tak lepas kitorang yang dah present nih balik dulu. Soh tunggu sampai abis. So melangut la memasing menunggu. Adehhhhh~

Skang dah kul 9 malam n masih ada lagi dua group nak present. Adehhh~ nak balik kul bapa nih wei.. umah bukan dekat. Hmmmmm~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

1 comments:

LiFe KaMi said...

selamat berpuasa yang ketiga... mesti rasa bosan juge kan nak kena study lg ,rindu ler kat anak yg comel tu,takpe dugaan..

Followers