♥ Buka Puasa Bersama Officemate Hubby @ Sunway Hotel

 Tempat wajib berbuka setiap tahun hihihi~ Sunway Hotel sebelah Pyramid. Yang seronoknyer sebelum ngan selepas berbuka leh shopping dan cuci-cuci mata kat situ hehehehe~

Sesuai sangat tahun berbuka di sana pada hari dapat gaji. Yippiiiiiii~ dapat la baju dua lai untuk saya hihihi~

 Berbalik pada citer buka poser.. buka kat sini memang heaven la.. lauk bapak banyak.. dan semuanya memang Gred A la.. sesuai la ngan status hotel yang 5 star tuh. Saya memang tak larat nak makan semua. Amik sesikit je la. Nak rasa. Tapi yang herannya saya tengok keliling orang amik makanan sorang macam amik untuk 2 3 orang. Abih ke tuh? Wallahua'lam. Kalo tak habis kan dah membazir huhuhu~ Tau dorang baya mahal tapi bukan alasan untuk membazir makanan kan? Membazir kan amalan syaitan. Wallahua'lam.

I ♥ my family

Cam biasa budak nak makan sendiri huhuhu~ Penat la staff hotel tuh nak mengemas tempat si kecik nih makan. Cian dorang. Tapi ramai yang kata.. bawak dia ke majlis buffet nih paling berbaloi sebab dia akan makan dari jejak kaki sampi la balik. Maknanya berbaloi la baya mahal-mahal hihihihi~


Alhamdulillah berjaya di abihkan dengan jayanya. Patut ada banyak lagi pinggan tapi pekerja hotel yang efisen tuh dah angkat hehehe~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

0 comments:

Followers


up