♥ Buka Puasa Bersama Family @ Puteri Garden Hotel, Klang

Huhuhuhu~ blog dah lama tak berhapdet. Penat nak sapu sawang hihihihi~ very bz lately ngan bisnes. Alhamdulillah adalah skit menjelang aidilfitri nih. Terima kasih kepada semua pelanggan Cute Kiddy Kiddy. Harap-harap berpuas hati ngan CKK Collection ek.

Banyak cerita yang ingin dikongsi dengan kawan-kawan. Semestinya cerita-cerita sepanjang bulan puasa nih la kan. Oleh sebab saya dah menetap di KL so mmg limited time la boleh dapat bebuka bersama family di Klang. Balik Klang pon rasa cam balik kampung. Sebulan sekali jek. Setelah sekian lama menunggu masa yang sesuai.. akhirnya dapat gak berbuka dan bersahur ngan family di Klang.

Time berbuka lak my SIL belanja di Puteri Garden Hotel, Klang. Hmmm~hotel baru nih. Rasa cam takde la lama sangat tak balik Klang.. bila masa lak timbul hotelnyer.. ishk! ishk! ishkkkkkkk!



 Tapi takpe la makan punyer pasal perasaan kehairanan tuh tolak ketepi hihihi~ Hotelnya kira ok la gak. Besar. Deretan kedai diubahsuai jadi hotel. Buffet Ramadhan dia pon murah je dan sesuai la ngan kuantiti lauk-pauk yang disediakan. Tapi jangan tak percaya walaupun harga buffet hanya RM20++ tapi ada kambing panggang okey! huhuhuhu~ kuahnyer pon sedap. My hubby yang memang kipas-susah-mati lamb chop nih apa lagi.. heaven la dia huhuhu~ jangan pening dh sapa nak drive balik KL nanti.

Jom kita layan gambo-gambo yang sempat disnap-snap k





Gamba yang belah atas is my SIL's Family. Baju pink ngan lelaki hensem baju ijo gelap tuh my ibu and ayah ek hihihihi~


Gamba yang belah bawah is my siblings. Yes! memang takde yang muka serupa walaupon adik beradik and of kos saya yang paling putih muahahaha~


Menyebok jek budak kat belakang tuh. Thas my big bro yang tak berapa big muahahaha~


My ayah with cucu-cucunya

Thanks to my SIL sebab banjer berbuka kat sini. Len kali leh banjer lagik ek muahahaha~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata



0 comments:

Followers