♥ Baju Raya Dellisya

Rasanya dah cukup kot baju raya untuk my princess. My hubby dah geleng-geleng pale dah tuh hihihi~



Yang nih my hubby yang beli.. dia kata melentur buluh biarlah dari rebungnya. Dia tak dapat bayangkan kalo Dellisya membesar sebagai penyokong Liver-fool huhuhuhu~

Kata jek dah cukup tapi taim jenjalan kat Melaka siang tadi TERbeli lagi baju dia. Yerlah baju budak pompuan nih kan lelawa dan comei-comei belaka. Geram tul hihihihi~ K K promise cukup dah nih hehehehe~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

3 comments:

mama rifQy said...

wah..meriah sungguh baju raya anak kecik ini!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

salam..........byknyer baju raya si comel tu....puas ler dia melawa raya2 nanti..suka tengok skirt2 jeans dia...comel2 belaka..

bab shopping baju anak dara mmg syok kan...byk tul pilihan

Mrs Faez said...

Mama Rifqy : hehehe~

Zana : op kos.. baju gegirl memang lelawa.. mcm2 fesyen huhuhu~

Followers