♥ Jenjalan Carik Adiah Kawin

Harituh jenjalan mencari adiah untuk my BFF Encik Wonderman & Puan Lantana. Kami beramai-ramai decide untuk kumpul wit dan beli samting yang bermakna skit la huhu~ yer la kang asik dapat set gelas.. set pinggan.. tuh je la adiah stendet orang kawin dapat [ berdasarkan pengalaman diri sendiri ek! ]. So kami kolek la dari geng-geng bas sekolah saya dan beli piyuk nasi untu sang pengantin. Oleh kerana sang pengantin lelaki pon memang seorang pemakan yang berjaya dan sang isterinya pula seorang pemasak yang berjaya gak so kami rasa amat sesuai la adiah tersebut. Lagipun kami beli piyuk nasi so nanti nak soh dorang masak dan kami nak datang makan hahaha~ gila paksa!

On dat day lak my hubby ada tonemen bowling anjuran Procc kat Mid Valley Megamall. So sambil menyelam tengok ikan.. kami pon g la carik adiahnyer sekali kat Jusco lam tuh. Dah puas bertekak.. berbincang.. bermuhasabah diri memasing dan dah dapat final decision iaitu piyuk nasi.. bertekak la plak cara nak menulis kata-kata aluan kat atas adiah tuh la. Yang sorang nak tulis cenggini.. yang sorang nak tulis cenggini.. so kami wat keputusan memasing beli kad kecik memasing dan tulis ucapan memasing muahaha~



 Dah memasing pilih kad.. adiah pon dah balut lawa-lawa oleh staff Jusco tuh.. kami pon lekat la kad-kad kami atas adiahnyer.. dan hasilnya.. taraaaaaaaaaaaaa~



Lawa dan kemas jek staff Jusco tuh balut. Bagus! Dan kawan kami pon gembira ngan adiah yang kami bagi hihi~ Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

1 comments:

anis said...

banyaknya kad ucapan.

Followers


up