♥ Cuti! Hip Hip Hoooraayyyyyyy~



Arinih bila berBW ke blog kengkawan ada gak la sorang dua yang sedang berkongsi perasaan gembira saya nih hihii ekspeceli yang keje KL muahahaha~ Amik cuti dua hari dapat 7 hari yiiiihhaaaaa~

Plan? Takde apa sebenarnya hahaha~ saja je cuti merehatkan minda dari bebanan kerja opis. Lagipon ada la sikit-sikit hal peribadi yang perlu diselesaikan. Evendo sebenarnya tak perlu amik cuti pon hihihi~

Tomorrow juz nak berehat kat umah bersama anak-anak sebab pengasuh cuti. Hubby je keje sebab opis dia kat Selangor. Kalo hubby ada leh gak la g berjalan-jalan. Khamis nak g UiTM Puncak Perdana nak g amik baucer buku 1 Malaysia. Then hari jumaat takde apa dok je la ngemas umah [kemas kerrr? huhuhu~].

Tapi sabtu hingga senin nanti nak balik kampung kat Melaka. Yeyeh! Ekceli bukan sebab nak balik kampung semata tapi sebab hubby ada race gokat kat Ayer Keroh ari ahad nanti so amik la kesempatan balik kampung sekali. Balik sehari awal. Then ari ahad cek in kat INB Resort, Ayer Keroh. Best ke tempat nih ek? Tak penah lak stay kat sini.. dah nama pon kampung kat melaka kan? wat per dok otel hihi~ Tengok kat laman web cam best sebab ada swimming pul hihi~ Nanti dah balik dari sana saya citer k. Then ada la xtvt-xtvt Prosboc kat sana cam makan ikan bakar, show off kat Bandar Hilir dan memacam lagi. Nanti saya update.

Nanti ada time free saya citer pasal event gokat Prosboc tuh ek. Nih ngah nak sambung abihkan keje. Almaklum la kan nak cuti lama.. muahahah~ yey!



0 comments:

Followers