♥ Gambar Besday Dellisya



Photo Albums at WiddlyTinks.com


Sebelum nih saya ada citer pasal my baby besday which was held on 2nd October 2010. So ini lah gambar-gambar sekitar majlis tersebut.. thanks to my fren Skeller a.k.a Pijon Illusion for the beautiful picture. Jom kita layanzzzzzzz~


Beautiful + delicious yummy yummy cake from my lovely bakers Kak Lea Oven
Untuk sesi nyanyian hepi besday lak.. ada 2 sesi hehehe~ Mesti kengkawan heran kan naper ada dua sesi lak. Citernyer memula dah nyanyi sebab dah start majlis. Bebudak yang datang pon sebuk dok ngadap keknyer.. so taknak la menghampakan dan membuat budak-budak tuh menunggu lama-lama. Kami pon stat la majlis nyanyi lagu hepi besday dan potong kek.



Inilah barisan kumpulan koir blok saya hehehe~ ngah bersiap-siap nak nyanyi
Sesi kedua lak berlaku atas permintaan rakan-rakan Prosbocian. Dengan alasan time kecik-kecik lu tak ada peluang nak nyanyi lagu hepi besday.. so dorang soh la wat lagi satu sesi khas hehehe~ cian.. dah beso panjang baru dapat peluang nak nyanyi lagu hepi besday



Bila abih nyanyi sampai la masa untuk mengerat kek yang cantik itu huhuhu~ Time nih pon ada citer gak.. saya sebuk cari sudut yang menarik utk potong agar kek tuh tak rosak. Punya la sayang kan.. huhuhuhu~

Ngah pk bahagian yang nak dipotong hehehe~
Las-las pasal payah sangat nak motongnyer.. hubby yang potong kek tuh huhuhu~
My baby pon nak gak potong keknyer
Yeah! Potong kek
Dellisya ngah round collect adiah hehehe~
 Apa la guna majlis tanpa tetamu yang hadir kan? Ini la tetamu-tetamu yang sudi hadir ke majlis saya. Terima kasih kerana sudi hadir dan menghabihkan makan-makanan yang disediakan. Terima kasih banyak-banyak ek.





Dan ada gak sesi suap menyuap..


My happy family
Terima kasih pada semua. Insyallah panjang umur dan murah rezeki there will be Dellisya 3rd Birthday Party or may b besday party untuk adik Dellisya la plak hehehe~ who knows ^_^

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

1 comments:

Anonymous said...

Nice posting. Terima kasih

Followers