♥ Pruclinic Care by Prudential

Seperti yang saya ada citer sebelum nih..my kids dicover oleh Prudential. So far saya berpuas hati gak la ngan Prudential. Lagipon anak saya bukan jenis mudah jatuh sakit.. kalo demam batuk selsema tuh biasa la kan.. untuk sakit yang kena admit ward alhamdulillah masih belum lagi dan minta dijauhkan la kan. As a mom saya selalu berdoa agar anak-anak dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang hidup mereka. Tapi dugaan Allah kita tak boleh nak jangka.. sediakan payung sebelum hujan katanyer.. so saya amik insurans sebagai persediaan untuk anak-anak. 

Lagipon saya nih gomen staff.. panel kat klinik ngan spital gomen je [yang kita tau servis dan waktu menunggu yang azabnyer camner kan huhuhu~]. So op kos tak sampai hati punyer if one day my kids ditimpa kecelakaan.. kita nak biar dia tunggu hours untuk treatment. Even emergency case pon.. kalo kat spital gomen pon kena tunggu berejam gak. Cam kes saya saspek appendiks arituh huhuhu~ Tak moh la anak-anak saya lalui pengalaman yang sama.

♥ Kakak New Gadget

 Nak dijadikan citer arituh Ipod kakak hilang dari pandangan huhuhu~ puas dah cari tapi tak jumpa.. dah lah sebelum tuh dok jalan sakan berholiday ke sana ke mari.. dat time baru balik dari Melaka attend wedding member cam yang saya citer kat sini dan sini.. so pale otak dah terpikir la may be benda tuh tertinggal.. tercicir atau segala ter yang len la huhuhu~ sayangnyaaaaaaaa~ Sebab Ipod tuh kan spesel skit sebab ada ukiran nama kakak kat belakang dia cam saya penah citer dulu huhuhu~

Kendian nak dijadikan citer.. Apple lak kuar Mini Ipad dia.. ikutkan hati takmoh belikan dah tapi biasa la kalo dah takde benda nak buat dia leka.. henpon ibu ayah dia lah jadi sasaran. Dah la memang smartphone cepat abih battery. Ditambah dengan godekan si kakak lagi cepat la bateri habih huhuhu~ So dat ayah bagi satu chance pada kakak untuk dapat gadget baru which is op kos her Ipad Mini.

Followers


up