♥ Shah Alam Sales Carnival

Last Sunday jenjalan di Space U8 Bukit Jelutong Shah Alam. Ada sales rupanya. Ke sana sebab nak amik hubby.. dia ada pameran perumahan. Takde pulak dia bagitau ada sale hmmm~



Barang sumer ok laaaaaaaaa~ not bad at all. Saya angkut dua set cadar wif comforter ngan harga RM99 satu set. Kain yang sedap tuh tau bukan jenis cam campur plastik tuh. Murah laa.. then ada gak jual kain-kain yang dibawa khas dari Nilai 3. Yang nih tak terjebak sebab kain-kainnya cam nan adooo sikit huhuhu~ memang nak abihkan stok la. 

Penuh la ruang bawah tuh ngan orang jual-jual tambahan pulak ada flea market lagi. Orang pon leh tahan ramai. Dah jenjalan tuh terjumpa lak kedai xsesori henpon and see what we got..



Cun kan? hihihi~ Superdad and Supermom.. love it!

Pada yang berkelapangan tuh leh la jenjalan kat Space U8 nih tengok-tengok barang dan cuci-cuci mata. Even lokasi nyer cam kat tengah kilang and kedai pon tak semeriah Jusco but not bad la.. Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata~


0 comments:

Followers