♥ Dilema Antara Kerja dan Holiday



Dis wik adalah minggu takde kat umah huhu~ ekceli kalo ikutkan everi wiken lam bulan raya nih memang takde kat umah tapi dis wik.. the whole day takde aiyakkkk!!

Me cuti ari senin kelmarin >> penat kemas umah la konon-konon =P << Then bila masuk keje on Tuesday.. dapat lak panggilan pulau from my bos soh ganti my seken bos g Lab >> more to bengkel laa.. << pasal pengurusan risiko untuk Jabatan Latihan Khidmat Negara >> my opis daaa.. << Start today until Friday. Tapi yang menjadi masalah problemonya saya dah plan nak folo hubby g Terengganu dis wiken after take my parents for chekap huhuhu~ camano nih.. Lab sampai Jumaat.. Suppose dat morning dah kene setel hal my parents before heading to Terengganu until Ahad.. Hmmm~

 Tapi.. hasil perbincangan ngan orang yang sepatutnya g tapi ngelat nak g >> my seken bos << hahaha~ dah nego-nego.. dia ngan rela hati akan ganti saya untuk Jumaat.. so saya juz kena attend Lab sampai Khamis malam je.. yeay! Even kena drive sendiri KL - Seremban dan balik tetengah malam nanti.. its ok.. tak kesah.. bukan jauh nau pon kan hihihi~ Thanks bos!

K now nak siap kan kertas Taklimat untuk Board A next wik then nak balik umah siap-siap sebab kul 2 dah nak kena ada kat Hotel Royale Bintang, Seremban. Tata sumer...


0 comments:

Followers


up