♥ Revenge



Kali nih dah teraddicted ngan citer omputih lak. Citer Revenge. Kalo kat Astro kat cenel 711 Star World setiap hari Isnin dan Jumaat kul 9.45. First time tengok citer nih dah terus jatuh hati. Tapi sebagai student luar kampus memang susah la nak polo ikut exact time dia. Tak sampai umah lagi pon. Ulangan dia lak petang kul 6. Sama la tak dapat nak tengok.

Tapi alhamdulillah dengan bantuan teknologi terkini.. saya leh tengok citer nih ikut masa suka ati saya hihihi~ Even citer nih kat obersi dan masih dalam tanyangan [so jangan harap la nak tengok full drama kat youtube or wat so ever] anda masih boleh nonton kat Sidereel. Tapi ikut gak la kengkadang lambat gak dia nak kuar direct link untuk tengok citer nih. Kena selalu tengok. Kalo kat obersi citer nih dah sampai episod 18. Kat Malaysia baru kuar episod 5 or 6 agaknya. So saya takde la sedih sangat tak dapat tengok sebab orang lain baru sampai episod 6 saya dah khatam sampai episod 17 hihihi~ advance!


Pada kawan-kawan yang minat citer nih gak leh tengok kat link yang saya bagi kat atas. Online skang dah sampai episod 17.. yeay! Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi.



3 comments:

Sidratul Muntaha said...

ulang tanayng citer ni ari2 kat sw..
smpaia ri sabtu pun ade..
jgn risau la..
as long klu dah subscribes astro ni

esp hd
lagilah best
so far
layan ni kat swhd dgn suit kat diva
terbaeekk!!

notti netti said...

citer kat aku kat kelas nanti

Mr and Mrs Faez said...

Sidratul : ulangan dia kul bapa ek? tapi ulangan pon tak sampai lagi episod 17 kan?

Nett : malas! hahahaha~

Followers


up