♥ Family Day SBK


Bersempena cuti pertabalan YDPA pada ari Rabu arituh.. kelab keta saya or lebih spesifik lagi zon saya iaitu ZOn SBK [Serdang / Bangi / Kajang] dah plan satu event family day khas untuk member-member zon kami. Sebenarnya dah banyak kali tangguh.. alhamdulillah kali nih tercapai gak hasrat nak laksanakannya.

Lokasi kat Lubuk Manggis, Hulu Langat. Plan FD kali nih simple jek. Memasing wat pot lak + tong-tong duit beli ayam untuk bbq + plan some sukaneka yang sonok dan menghiburkan hihihi~ Simple kan but memang best giler sebab sumer sporting. Lebih kurang 60 orang dewasa dan 10 kanak-kanak join. Siap ada cabutan bertuah yang hadiahnya ntah apa-apa hahaha~ But anyway sumer orang enjoy and have fun on dat day. Syukur alhamdulillahhhh~


Famili Oren Kami =)

Pada yang hadir ke FD nih akan dapat cenderahati khas limited edisen hihihi~ Rugi la sapa yang tak g ek. 



Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata



0 comments:

Followers


up