♥ Ipod Online


Besday my princess dis year dah plan nak belikan dia Ipod. Sebab utama hadiah ini dipilih ialah ibu ngan ayah dah tak tahan bateri henpon cepat abih sebab dia asik wat men game boyer mandi dia tuh [Game Where's My Water]. Sampaikan kalo ada call in.. dia akan matikan. Kaco dia nak men game katanyer.. hamboi.. hamboi.. hamboiiiiiiii~

Dah plan ngan hubby nak g Mid Valley beli Ipod tuh. But b4 dat memang tabiat saya suka tengok-tengok lu barang yang nak dibeli lam tenet. Kedainyer kat mana.. berapa harga.. dapat apa kalo beli.. dan memacam lagi la. Then baru saya dapat tau yang Ipod tuh leh wat engraving. Pe benda engraving tuh? Engraving ialah ukiran ayat kat belakang Ipod tuh. Bcoz of memang dah plan Ipod nih nak wat hadiah besday dia.. why not kami letakkan nama dia kat belakang Ipod tuh. Hopfuli hadiah tuh akan menjadi kenangan terindah dia dari ibu dan ayahnyer. Sentimental value la kan.

Tapi bila call customer service Apple adalah dimaklumkan yang engraving tuh khas untuk pembelian secara online jek. Amik masa seminggu gak la baru sampai coz barang tuh akan shipment dari China. Tapi yang bestnyer free shipping + free engraving. Harga sama cam kalo beli kat sini. Cuma kena menunggu tuh je la yang cam payah skit. But then bila bincang ngan hubby.. kami decide its ok la kalo nak nunggu. So then we ol prosid ngan pembelian through online.

 Jap tadi kami check.. alhamdulillah barang dah selamat sampai di KL. Call customer service DHL.. dia bagitau kalo takde hal esok akan sampai kat opis hubby. Tak sabar nak tunggu esok dan sepraiskan si kakak. Thats all for today.. insyallah nanti bila barangnya dah sampai saya update k. Tata





0 comments:

Followers


up