♥ Potosut Pregnancy Moment & Besday

Yeay! tercapai gak hajat dihati nak wat potosut pregnancy moment. Time Dellisya lu tak wat sebab time tuh cam mahal la plak. Kali nih dalam frenlist ada kalangan potograper so gunakanlah dengan sebaiknyer yer tak. Siap leh tawar menawar dan amik sesuka gambo sesuka hati kita lagi hihihi~ Pastuh leh komplen + delete + amik yang baru hihihihi~

Potosut nih kami wat kat Pullman Putrajaya. Lawa gak tempatnyer. Siap ada mini pantai lagik. Dellisya sememangnyer dah jadi tak keruan bila tengok air camtuh. Sebok nak mandi segala. Mengakibatkan mood dia nak bergambo dah hilang dibawa air. Las2 ibu amik gambo ngan ayah jek. Kakak sibuk men pasir huhuhuhu~

Nih baru siap edit bapa keping jek nih. Potograper sebuk dan tambahan pula bukan keje hakiki mengambil gambo. So time malam je la baru dia leh edit. Xpe la wat pelan-pelan janji puas hati hihihi~ Dis wik ada wat v2 lak sebab arituh tak sempat abih. Leh lak amik gambo bersambung-sambung kan hihihi~ Ingatkan arituh 1 jam dah leh setel. Rupanyer nan ado.. payah gak jadik model nih... ingat senang jek huhuu~

Nih la antara hasil potosut v1.. layanzzzzzzzz~




 



Yang lain tunggu potograper saya dah siap edit baru saya upload ek. Pas sesi mengambik gambo tuh kami bergegas pula untuk ke next event iaitu sambut besday party. Wat santai-santai jek. Tahun nih takde la unsur-unsur kejutan cam tahun lepas. Sumer datang rileks-rileks bawak pot lak dan perut.

Pas je sesi ambik gambo tamat kami bergegas lak g Alamanda. Nak beli kepsi ngan kek. Pastuh kumpul ngan memember kat Dataran Masjid Putrajaya then terus shoot ke tempat berkelah iaitu Bukit Shangri La. Lawo gak pemandangan waktu petang kat situ. Saya baru la 1st time nek kat bukit tuh selalu jalan keliling jek hihihi~

Sebelum apa-apa kita amik gambo duluuuuuuuuuu~~


My lovely fren.. in red ^_^
Amik gambo dengan semangat Harimau Malaya hahahaha~


Amik gambo ngan pasangan memasing.. erk! yg kapel tiga dari kiri tuh bukan gay ek.. hahahahaha~

Then sesi lepak melepak pon bermula.. diikuti sesi melahap kepsi + mihun goreng + cikedis dan sebagainyer. Kek kasi simpan lu. Tak larat nak makan katanyer. Bagi mengelakkan kembung perut.. kami lakukan beberapa aktiviti riadah dulu seperti bermain bola.. men keta kontrol.. tengok kapel ngah wat potosut sambil bawak teddy bear besor dan sebagainya.


Yang sebelah saya yang comel cam teddy bear tuh la tukang potograper hihihi~
Alhamdulillah.. tahun nih kami suami isteri masih dapat menyambut tarikh kelahiran kami yang ke 28. Semoga kebahagian dan kasih sayang sentiasa bersama kami berdua. Tak sabar nak menunggu hadiah yang paling bermakna buat kami suami isteri next month. Doakan saya selamat melahirkan yer.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata



5 comments:

mrs puex said...

comeeyyy....nice picturess...:D

semoga slamat deliver bby dengan jayanya yee..aminnn...

Mr and Mrs Faez said...

Thanks kak ^_^

chekpid said...

alolor....lep-lep di perut lagi.nanti tunjuk kat bb tau! betapa teruja makpok tunggu bb lahir. so sweet

Mr and Mrs Faez said...

Thanks makpok.. hihihi~

shima said...

tq sb mskan gmbr sy n my hubby gak..:)

Followers


up