♥ Suprise Birthday Party


 Alhamdulillah... akhirnya berjaya gak saya wat seprais birthday party untuk hubby saya. Very the terkejut kodok.. kodok pon x terkejut cam tuh. Thanks pada kawan-kawan Prosboc yang sudi membantu menjayakan rancangan jahat saya ini hihihihi~


Ceritanya saya ajak hubby g karok konon-konon kawan saya nama AA and aweknyer Leeya ajak. Bila sampai di The Mines kami jenjalan dulu sebab ketua kendarat aka Mr Ijat Knit sms kata dorang x ready lagi. Baru nak g beli kepsi.

So saya ngan AA lengah-lengah kan la masa konon-konon nak g tengok bot la.. tengok kasut la.. bila Leeya dapat panggilan hangit kata sumer dah ready kami pon gerak la g tempat karok tuh. Kami dah nak kantoi sebenarnya sebab hubby pasan kami sumer pakai baju merah. Tapi dengan berbekalkan pengalaman tengok citer anak wayang dan sinetron indon kami berjaya mengkaber hal baju tu hahahaha~ Kata la "cam janji-janji lak nak pakai baju kaler merah". Walhal memang dah janji pon muahahaha~ sebab tema malam tuh Manchester United.

Bila sampai di karok tuh kami diberi bilik lain lu. Bilik kecik je muat la dalam 5 orang. Memula nampak cam ok tetiba suara jadi tenggelam timbul. Jap ada jap takde. Gambo kat tv pon jap jap ilang. Bila bagitau kat staff karok tuh dorang pon try nak setelkan tapi tak leh gak. So dia suggest untuk tuka bilik.

Hihihi~ tapi sebenarnya tuh adalah rancangan jahat kami yang telah di plan oleh chief kendarat ngan staff karok tuh. Very supportive ok staff-staff situ. Memang lakonan very da hidup, mantop dan berkesan sungguh. Siap bagi woki toki kat chief kendarat untuk berhubung. Sampai kami yang tau plan kejutan nih pon percaya skali hahahaha~ Saya dah cuak dah takut plan gagal rupa-rupanya chief kendarat ada plan len rupanya.

Kami pon tuka la bilik. Saja je jalan pelan-pelan supaya my hubby jalan lu. Kengkawan yang len dah get ready dah dalam bilik sebenar. Bila dia bukak pintu jek... SURPRISE!!!!!!!!!! hahahaha~ sampai terduduk my love. Seb bek tak kena heart attack.

Alhamdulillah semua berjalan lancar. Puas la malam tadi kami karok selama 3 jam. Sampai sakit tekak. Dan tanpa disangka-sangka saya dapat dengar sore hubby saya berkaroke. Very sporting my ♥ malam tadi hihihihi~ walaupun satu lagu jek. Boleh laaaaa~

My hubby very happy and tak sangka saya leh plan seprais cam nih untuk dia. Thanks a lot pada kawan-kawan yang sekepala. Tanpa dorang plan nih memang takkan berjaya sebab saya hanya hanya merancang tapi yang susah payah menjayakannya adalah kawan-kawan. Sanggup park keta lebih kurang 500 meter jauhnya sebab taknak hubby pasan dorang ada kat situ skali.

Tapi maaf gambar-gambar kena tunggu Mr Potograper upload ek. May b on next N3.

Happy Besday My ♥ and a bundle of thanks to my bestest buddy Mr Ijat Knit, Liesa & Family, Dragon, Paie, Atan, AA & Leeya, 1D & Shima, Wonder & Leen, Eroll and to staff karok Just K, The Mines.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

1 comments:

Leeya1528 said...

same2....mlm td sgt2 FUN!!seronok sgt2 taw~thanx kt akk n faez gak sb banjer kami sume... (*__^)

Followers