♥ BUSY TAK HABIS-HABIS



Lama betul x wat N3 baru huhuhu~ lately mmg bz lbh2 lagi time las wik of study arituh mak aih ngan x cukup tdonyer.. ngan assignment melambak2.. test lagi.. presentation lagi.. final projek lagi.. ngan member group yg x bagi komitmen.. mmg strees giler minggu tuh. But alhamdulillah sumer dapat diharungi dengan baik. Tinggal nak tunggu final exam jek pada 27hb April ngan 3hb Mei. Pastuh? kita enjoyyyyyyyyyyyyyy!!! yahooo~

Tapi sebenarnya x berapa nk enjoy gak la. Ngah cuti sem nih bz lak ngan xtvt kelab keter huhuhu~ Macam2 xtvt nak wat. Jadual penuh smpi end of May. Nih pon curik2 skit masa time rehat tghari utk berblog sbb x tahan tgk blog kawan2 len yg sentiasa ada N3 terbaru hehehe~

Juz utk berkongsi dengan rakan2 betapa bznyer saya skang :
  • 23/4 ::  TT SAC - Taklimat Xtvt Prosboc
  • 24/4 :: Derma Darah + Grand TT dgn 11 kelab keta
  • 25/4 :: Serahan Sumbangan Derma kepada Rumah Kebajikan Rawang
  • 27/4 :: Final Exam Titas
  • 30/4 :: Frenly Futsal Prosboc vs Satria Neo Crew
  • 1-2/4 :: Booth Pendaftaran Hari Belia Negara
  • 3/4 :: Final Exam Database
  • 8/4 :: Sepupu Kawin
  • 8-9/4 :: Booth Pendaftaran Hari Belia Negara
  • 15/4 :: Hari Belia Negara @ Putrajaya
  • 21-23/5 :: Family Holiday @ PD
  • 28/5 : Meeting Prosboc Sentral
  • 28-30/5 :: Family Day Prosboc
Dan ini hanya setakat bulan 5 sahaja tau. Adoiiyaaiii~ kalo x kurus gak pasnih x tau la kan hehehe~

Sebenarnya di sebalik ke'bz'an tersebut.. apa yg best semasa cuti sem nih ialah saya ada lbh byk masa dgn my hunny bunny. Percaya atau x sepanjang saya belajar.. saya x berkesempatan nak dodoikan dia sblm tdo. Selalunyer saya balik kelas dia ngan ayahnyer dh tdo huhuhu~ Cuma hari sabtu ahad la tuh pon slalu hujung mggu kami bz ngan Prosboc so dia tido sendiri kat bilik bergerak dia [seat belakang keta]. Cian anak ibu.. tapi dis wik tiap2 ari ibu tido kn kan? kan? hehehe~


Alhamdulillah gak kedai kecil Cute Kiddy Kiddy kami pon ok. Stok dah nak dekat abis. Tgh tunggu stok masuk dijangka pada next wik.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


2 comments:

mamaaerish : said...

wah... u go girl... ;p

Mr and Mrs Faez said...

yeah! girl power ahaks!

Followers