30 April 2010

♥ Hari Belia Negara


Dis wik saya very bz dgn acara Hari Belia Negara 2010. Mesti ada rakan2 yg ingin tau apakah kepentingan acara ini dan apa kena mengena ngan kita semua kn? Hari Belia Negara 2010 adalah hari mengumpul semua belia2 di muka bumi Malaysia ini dan menyertai pelbagai acara yang disediakan khas untuk belia dan keluarga2 belia.

 Saya mewakili Prosboc di beri tanggung jawab untuk menguruskan acara utama pada hari tersebut iaitu "The Largest Motorsport Gathering" khas untuk mencatat rekod di dalam "The Malaysian Book of Record". Dalam acara ini kami perlu mengumpul seramai mungkin penyertaan kenderaan bermotor tidak kira kereta (pelbagai jenis dan saiz), motor (pelbagai jenis dan saiz) waima lori sekalipon. Asalkan ia kenderaan bermotor.

Setiap penyertaan dikenakan bayaran RM 20 (untuk mengelakkan kejadian last minit tarik diri). Dan setiap penyertaan akan mendapat :
  • T Shirt Rasmi (wajib dipakai sepanjang hari acara
  • Sticker Kenderaan
  • Majalah Rasmi
  • Sijil Penyertaan
  • Sesi Bersama Selebriti Pilihan
 Pelbagai acara menarik juga telah dirancang sepanjang tarikh tersebut di sekitar Putrajaya. So pada kawan2 yg nak join leh dapatkan borang pada saya ek. Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web Hari Belia Negara 2010.Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

2 comments:

mamaaerish@eb said...

slm,

eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..

abbyal_bakri@yahoo.com

syariza09 said...

ooooo..kiranya org kuat la ni. aper2 pun semoga berjaya dpt masuk dlm m'sian book of record