♥ We @ Johor Bahru


Congratz to my cousin.. Faizul aka Ijoy yang dah selamat menikahi gadis pilihannya malam tadi. Today suppose be their weds belah pompuan tapi tak dapat lak nk g [walaupun dah sampai simpang nak masuk kampung umah pompuan tuh] sbb nak kena pick up my father kat Stesen keretapi JB. Ingatkan sempat nak g umah pengantin pompuan lu. But biasa la kalo dah ngantor pengantin.. time management mesti ada lari punyer. Lagipon x sampai hati lak nak biar my father tunggu lelama kat stesen ketapi tuh. Dah la perjalanan amik masa 8 jam lebih ok! [6.00 pg hingga 2.30 ptg erk! opis hour] mesti dia penat. So kami g amik my father pastuh terus balik hotel. Bagi my father rehat lu.

Malam kang pas anto my father g umah moklong saya.. kul 9.30 nak gerak g Danga Bay. Jumpa geng2 Prosboc Johor. Very thankful to dorang coz sanggup jadi GPS peribadi and siap eskot kami ke Stesen Keretapi sbb tak tau jalan huhuhu~ [Saya las g JB 5 tahun yang lalu.. my hubby? x penah g JB langsung.. lagi haru huhuhu]

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata




4 comments:

Sitisifir10 said...

hihi...ade gak GS berkaki ek.. :P

UmiHariZahin said...

dah sampai jb... ok la tu... next time dtg lagi... saya di psr gudang, johor..

Mr and Mrs Faez said...

Siti : aah nih GPS konpom sampai punyer.. hehehe

Umi : Owh dah dekat la kita ek. Kat sana saya dok kat Lavender Inn. Sebelah jek ngan Jusco

UmiHariZahin said...

sila la ke johor lagi.. :)

Followers


up