♥ My Lovely Baby With Pacifier Contest

Tengah dok sebok melihat perkembangan Cafe dan Kebun di FB [sambil meneman hubby tgk game Chelsea huhu] terajin lak nak mengjoin satu contest yang diorganize oleh Mummy Hawa.

Memula tgk banner contest nih nak tergelak pon ada hehehe~ veri cute lorr pacifiernyer. Tak dapat kat Malaysia nih. Kena beli kat luar negara huhuhu~ Terus terbantut nak dapatkan satu untuk Dellisya.

Back to contest.. so Contest Mummy Hawa nih ialah...

 "My Lovely Baby With Pacifier Contest"


Syarat penyertaan leh refer kat sini ek

Sebenarnya Dellisya amat la jarang guna pacifier. Stat umo 6 bulan dah jarang melekat kat mulut [sbb my Mum dah marah.. katanyer kang susah nak benti huhuhu~] Pacifier pon bukan la barang terpenting yang perlu ada untuk anak dara saya tuh. Yang penting kena ada air masak. Tapi pacifiernyer bagi gak la.. ikut la mood dia nak ke tak hehehe~

Ini lah gambar Dellisya.. rasanyer time nih umo dia 3 or 4 bulan camtuh la..



Nama cam dalam MyKid :Nur Faeeza Dellisya Binti Mohd Faez
Tarikh lahir kat spital : 13 Oktober 2008
Umur pada masa mama saya ngah wat N3 nih : 1 Tahun 2 Bulan

Banner contest dah ditepek kat tepi tuh dan blog Mummy Hawa telah dilinkkan di Blog List Ibu-Ibu. Penaja pula iaitu Mama Jiwa Tulip telah dilink kan di Blog list Ibu Stuff di bawahnyer ek.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata



2 comments:

PertMuffin said...

salam... kita dah check and approved yer.
tQ sudi join contest yg tak seberapa tu :)

hawa @ pertmuffin

Anonymous said...

Thanks for the informative information - I enjoyed reading it! I always enjoy this blog. :) Cheers, www.video-clips-of-women-giving-birth.com

Followers