♥ Beruk Oh Beruk - Part 2

Ini adalah sambungan dari cerita Beruk Oh Beruk - Part 1

Hmmm~ seperti yang telah dijangka.. beruk saya masih lagi tidak dapat dikenalpasti sehingga ke hari ini. Bagi mengelakkan beruk saya disalahguna oleh orang yang tak bertanggungjawab..
[bukan nak menuduh tapi kalo hp nokia 2200 tuh leh jumpa x kan la beruk saya xleh jumpa lak kan?]
Oleh kerana masa menunggu selama 5 hari telah abis.. hubby dengan bangganyer telah memotong line beruk saya itu huhuhuhu~


Tapi digantikan dengan beruk baru yahoooooooo!!!! Hahaha~ skang saya telah menjadi warga Maxis.


Hubby still proceed guna beruk celcom sebab kat tempat dia line x probs. Tapi kat tempat saya walaupun opis ngan menara Celcom kat Jalan Tun Razak tuh hanya sekangkang beruk.. tapi linenyer amat azab yek kawan-kawan. Kalo ujan lagi la azaaabbbbbbb~ [cam astro lak dia].

Skang saya memang tak letak harapan lagi la nak jumpa beruk lama saya tuh. Kalo ada orang amik.. saya halalkan je la. Kalo masih lagi kat bawah rel LRT tuh.. biarlah dia bersemadi dengan aman.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update pasal beruk Maxis saya nih ek. Skang masih lagi dalam tempoh 7 hari percubaan hehehehe. Tata


6 comments:

Sitisifir10 said...

huhu...ingt ada org bela beruk di tgh bandar...

Yanmie said...

alahai siannye beruk lama tu yea...moga dia aman bersemadi di sana..hehehe..

Mr and Mrs Faez said...

Siti : ramai org bela beruk skang nih hehehe - beruk-ban

Yanmie : sama2 la kita doa ek hehehe

E.L.I.Z.A said...

heheh baru je ym ngan mmber pasal beruk...haa nk tanya..maxis ni dia bg trial 7hari ek?if x puas hati, leh return ke?

Mr and Mrs Faez said...

aah. dia bg trial 7 hari. kalo x puas hati leh pulang balik + dia pulangkan balik register fee RM 100 tuh.

Skang nih pon bil x jalan lagi. Kira kita stat dr hari ke 8 la

Untuk keterangan lanjut sila ke kaunter maxis berdekatan anda.. hahahaha~

CuTeMiUt78 said...

alahai sayang nya... takpe la kan dah dpt pengganti yg baru kan

Followers