♥ Dellisya 1st Birthday Party

Dellisya's 1st Birthday Party


Setelah 11 hari berlalu.. baru ada masa nak post pasal besday party nih. Sooo... bz lately. Besday party nih is specially for our lovely princess
Nur Faeeza Dellisya Binti Mohd Faez.
Be held at my parents house at Taman Sri Andalas from 3.00pm to 6.30pm.

Biasa la kalo 1st besday party.. wat la spesel2 skit. pasnih punyer besday sambut family2 je la hehehe~ Time party nih ada clown from Bubu Clown, Goodies Bag and Cake from our own business Faezera Events (blog is still under construction huhuhu~) and cupcake from Lea Oven

Nih adalah preparation utk Goodies Bag.. namapun business sendiri so wat la sendiri kan hehehe~


Dan hasilnyer...



Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. Tetamu yang datang pon ramai. makanan pun habis dan x membazir. Dan yang paling penting Baby Girl tak meragam coz sebelum tuh dah tidokan dia dulu utk cas bateri hehehe.

Dan ini antara gambar2 yang sempat dirakam pada hari kejadian =)



Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata



0 comments:

Followers


up