♥ Groupon : My First Try

 Hahaha~ orang len dah berabad membeli belah kat Groupon nih. Saya la nih la baru nak menerai. Biasa la nak tau gak secure tak secure benda alah nih. Bab-bab nak mentransfer duit kat orang yang kita tak kenal memang kalut sikit hihihi~ But anyway after my first try best la plak huhuhu~ payah la pas nih bila sumer benda dah di hujung jari sajerrrr huhuhu~

For my first shopping nih saya beli groupon percutian ke Melaka pada 24-25 November nih.. yeay! [biasa lah.. holiday tuh kan hobi kami sekeluarga hihihi~]. Penginapan di Bayou Lagoon Park Resort. Yang best nyer sebab dia ada taman tema air dan penginapan dia plak jenis apartment.

Gambo amik kat laman web Groupon. Iklan sebenar dah takde sebab dah abih hihihi~
  
Kami amik penginapan jenis apatmen dua bilik.. kongsi dengan sepasang kawan lagi hihi~ Sebenarnya time tuh gak ada wedding member kami di Melaka. So sambil nyelam mandi kolam la hihihi~ Walaupon kampung masing-masing area Melaka gak tapi saje je nak stay kat Hotel nih sambil nak bawak anak-anak yang memang pantang nampak air mandi manda hihihi~

Mudah jer rupanya urusan nak mentelkan benda nih. Sumer tru online. After buat payment dia hantar kat kita voucher yang ada code dan security code segala.. then wallahhhhh~ dah setel. Just tunggu hari nak holiday.. bawak sekali salinan groupon tuh dan tunjuk kat hotel. Harga yang saya bayar untuk penginapan di apartment 2 bilik nih ialah RM284. Akan dapat penginapan + breakfast + tiket masuk ke water park untuk dua orang. So si kakak je la yang kena bayar nanti kot. Will see~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi.


0 comments:

Followers


up