♥ Airasia Free Seat : Jakarta - Bandung

Yeay! Dapat pon cekau promo nih untuk holiday next year hihihi~ Tempat yang ditujui ialah Jakarta, Indonesia yeay! RM170 - 2 orang - g balik hoyehhhh!

Start kul 12.00 malam 29hb saya dah dok on laptop. Hubby lak sonok ngah layan game MU vs Chelsea huhu~ Memula target ialah ke Krabi dah dapat dah tiket sumer tapi leh lak time isi details tuh katanya tiket orang len dah kebas lu huhuhu~ bengang jerrrr~ Nasib baik dah memang prepare plan A ngan plan B hahaha~ tak dapat situ kami target g Jakarta - Bandung lak so dapat la tanpa kesesakan apa pon. Indon tak balik kampung time tuh agaknyer huhuhu~


Kami g holiday 5-8 Jun 2013. Holiday sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke-6 pada 8hb Jun 2013 hihihi~ best! dapat pergi pada tarikh yang diidam-idamkan. Bukan kami g berdua je.. kami g sekali ngan kawan-kawan yang memang kaki holiday cam kami. Ada tujuh orang kesemuanya. Meriah! Tapi op kos bilik hotel asing-asing la kan muahahaha~ Kata nak hanimun wiiiiiiii~ Lupa lak nak bagitau anak-anak tinggal ngan my parents time nih hihihi~


Kalo ikutkan untuk next year nih lokasi holiday yang ke-3 untuk kami huhuhu~ first kami ke Legoland, JB pada bulan Januari dan ke Pulau Redang, Terengganu pada bulan Mac. Kena plan budget bebetul nih huhuhu~ Tapi takpe kepuasan yang penting hihihi~ Kami pon takde la cari hotel yang mahal-mahal 5 star segala semasa cuti-cuti nih.. asalkan selesa dan menyenangkan dah cukup puas hati.. budget holiday la katakan huhuhu~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Lagi banyak holiday.. lagi banyak la nak update nanti hihihi~ Kamera yuna yuni saya pon berguna gak akhirnya hahahaha~ Tata




2 comments:

dyen said...

assalam, nak tanya, awak pegi jakarta nanti tu amik tour guide tak? kalau amik, boleh share tak? kalau boleh la. ;)

dyana684@yahoo.com

Mr and Mrs Faez said...

to Dyen : Amik tapi kebanyakan tour agent x kuar lagi pekej untuk bulan 6 ke atas. Kna tunggu next year huhuhu~

Followers