♥ Juara Prosboc Interzone Bowling


Alhamdulillah.. rezeki kami tahun nih. Pas dua tahun mencuba.. tahun ketiga baru dapat capai kejuaraan bersama-sama hubby dalam satu pasukan hihihi~ 

Tahun pertama (2010) saya join kategori group dan suami join kategori terbuka. Time nih penganjur tetapkan yang semua player bagi kategori group kena lah ahli berdaftar. So for that year yang ahli berdaftarnyer saya.. hanya saya je la leh join. Hubby lak leh join kategori open yang tak kisah ahli atau pasangan.. dedua leh join. Saya tak menang but hubby dapat Johan. Time nih event kat Mahkota Parade, Melaka. Even tak menang kategori utama.. tapi kami dapat adiah kapel sporting hahahah~ hadiah yang takde kena mengena langsung ngan tonemen tapi alhamdulillah.. rezeki dapat hamper hihihi~ 

Tahun kedua (2011) event buat dia Shah Alam.. lupa lak nama tempatnyer huhuhu~ tahun nih saya tak join sebab ngah pegnen si adik. Hanya dapat bagi sokongan je la pada hubby. Kali nih dia dapat naib johan untuk kategori kumpulan. 

Tahun ketiga (2012) iaitu dis year.. alhamdulillah kejuaraan jadi milik kami.. yeay! Berkat piala baru sumbangan EON agaknya hahaha~ Event tahun nih berlangsung kat Premium Lanes, Kuantan. Walaupun kami hadapi masalah bola bowling (lubangnyer kecik huhuhu~ tak muat jari nak masuk kekdahnyer..) tapi dengan semangat bangun pagi g tempat tonemen awal sebab nak cop bola.. masalah itu dapat diatasi hahahah~ 

Tak banyak nak citer sebab memasing ngan sebok campak bola bowling.. so jom layan gambo..


Team SBK : Neo / (Dellisya) / Hubby / Erol / Me


Bergambar kenangan ngan piala kemenangan


Piala kemenangan.. belah kiri piala lama (jadi hak milik kekal).. belah kanan piala baru sumbangan EON (piala pusingan yang baru)

Udah selesai majlis malam tuh.. soknyer ada event mandi manda kat Gambang Waterpark lak. Sebelum bergerak ke Gambang.. kami berkumpul lu di Taman Kerang kat bandar Kuantan. Do no why namanya Taman Kerang.. tak nampak lak orang jual kerang ke.. monumen kerang ke.. atau apa-apa yang menunjukkan kekerangan tempat tuh. Hahahaha belasah je la dah namanyer camtuh kan.. nak wat camner.. rajin benor lak nak memikir apsal namanyer cenggitu hihih~

Tujuan kumpul kat situ ialah untuk sesi amik gambo kereta beramai-ramai + taklimat konvoi dari polis trafik. Dah nama pon kelab keta kan. Dua-dua benda nih harus lah ada. Alhamdulillah.. pada hari tersebut sebanyak 140 biji keta member kelab dapat dikumpulkan


Siap sewa kren okeh untuk sesi potosut nih huhuhu~

Kendian kami pon bergerak la beramai-ramai ngan diiringi oleh polis trafik ke Gambang Waterpark. Abihkan masa sampai ke petang kat situ before gerak balik umah. Seb bek keadaan trafik time pulang ke KL tuh ok.. tak jem.. May b pasal cuti sekolah baru nak stat kot kan. Kami selamat sampai di umah kul 10.30 malam lebih kurang. Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi.



0 comments:

Followers


up