♥ Review :: Fast 5


Okeh.. semalam dah selamat menonton citer Five 5. Citer stat kul 9 dan abih around kul 12 la gak.. Citer best. Cam biasa keta-keta sumer superb. Aksi pon okeh. Cuma kalo yang mengharapkan scene lumba-lumba atas jalan raya cam sebelum-sebelum nih mungkin akan keciwa skit la. Dulu dorang asik berlumba sesama sendiri je kan. Skang nih lebih banyak men kejo-kejo ngan polis jek.

Then ada gak la scene-scene yang rasanyer yang tak masuk akal tapi belasah je la.. contohnyer time dorang terjun laut pas ketapi tuh nak lalu kat jambatan. Tengok gaung bukan men tinggi. Kita nih kalo melompat masuk lam swimming pul tuh pon dah rasa perit kat kulit nih ha. Dorang selamba jek terjun pastuh berenang cam takde apa jek. Huhuhu~

Overall memang best la.. xpeseli time dia panggil geng-geng dia datang tolong tuh. Klakar ngan peel sengsorang. Dan untuk sedikit tips.. pada citer nih la dorang tunjuk camner si Hang Tokyo Drift tuh jatuh cinta pada aksi pen'drift'an. Nak tau kenapa? g la tengok ek.

Yang paling jijik time jamban meletup. Huhuhu~ rasa nak terkeluar balik jagung lam perut nih. Yang paling best semestinya part dorang men kejo-kejo ngan polis last-last tuh. Bawak keta laju-laju sambil tarik peti besi sebeso kepala lori kontena. Abih keta.. bank.. orang lalu lalang kat tepi kena langgo.

So pada sesapa yang lum tengok lagi.. g la tengok ek. Best la layan keta flat black + aksi-aksi gadoh dorang. Sama lasak ngan yang kat dalam perut nih. Adehhhhh~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


0 comments:

Followers


up