♥ Gong Xi Fa Cai


Alhamdulillah.. mggu 'bz'est ngan segala macam assignment dah abih. Sempat la nak jengok-jengok balik blog nih. Huhuhu~ cian blog saya kesepian. Diam tak diam dah penghujung Februari dah kan? cepat tul masa berlalu.

Pejam celik pejam celik kandungan saya pon dah melepasi trimester pertama. Alhamdulillah kali nih saya langsung tak muntah. Cuma rasa ngantuk yang amat sangat jek. Tapi kesian kat hubby sebab kali nih dia yg monink sickness huhu~ leh lak berjangkit kat dia. Maybe sebab perut kami sama beso kot hahaha~ so konpius sapa yg ngandung hehehe~ Tapi skang dia dah ok. Dah kembali kepada tahap kesihatan asal.

Okeh cukup setakat tuh update terkini berkenaan status pregnancy saya hehe~ Sebenarnya nak citer pasal cuti panjang raya cina arituh. Biasalah kalo dah cuti panjang nih harus lah balik Melaka ke kampung halaman. Sebelum bersalin nih balik la bebanyak kali sebab time raya nanti may be tak balik kot sebab due date saya 5 hari sebelum raya.. waaaaa!!!!
Suka sangat wat mata cenggitu




K kembali pada jalan citer sebenar. Kalo kengkawan nak tau my pakcik yg dok kat melaka nih berbangsa cina. Tapi dah masuk islam la kan then kawin ngan my makcik aka my mother lil sis. So memang best la sebab takde pon dalam kamus hidup dorang gaduh nak balik kampung time raya huhuhu~ So bila balik raya cina nih takde la balik sesaja. Kami pon folo makcik g berjalan raya. G umah adik-beradik pakcik saya tadi. Best sebab raya cina kita dapat angpow [walaupon saya tak dapat sebab dah kawin huhu~] but my baby mesti la dapat kan. Saya siap belikan congsam untuk my baby hehe~ semangat tul ibunyer ^_^

Nih la cenonit saya yang dah bertukar menjadi anak cina mana ntah~


Nih lak hasil usaha my baby arituh hehehe~ rezeki.. rezeki..


Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

1 comments:

cik puan akish said...

aww!!

lengloi!!!

mayak kiut owhh pakai cheongsam!!

Followers


up