♥ Pertama Kali Jejak Stadium Shah Alam

Yahoo!! Mr huby dah bagi greenlight untuk bawak my baby g stadium. Sesudah umonya menjangkau 2 tahun baru lah hubby bagi bawak. Selama nih dia ditinggalkan di rumah pengasuh bila kami nak g tengok bola kat Staadium Shah Alam.

Oleh sebab faktor keselamatan dan juga faktor-faktor lain.. hubby saya susah sikit la nak lepas my baby g tengok bola. Wlaupun dulu time pregnan 7 bulan pon saya masih gigih bawak perut ke stadium huhuhu~

Untuk kali pertama nih.. my hubby bagi bawak pon sebab game dengan pasukan yang boleh dipercayai tidak akan membuat huru hara huhuhu~ Sonok je my baby masuk stadium. 1st time kot dia tengok orang ramai camtuh.

Biasa la kalo dah g stadium.. tak sah kalo tak belikan dia cenderahati hehe~ nak belikan baju Selangor takde size lak. So belila topi cam badut sarkas tuh huhuhu~

Sepanjang berada di stadium lak.. my baby selamat dalam dukungan ayahnyer. Takut anaknyer ilang huhuhu~

Alhamdulillah.. very enjoy and my baby pon tak meragam. Asik ngunyah cikedis je kejenyer. Oleh kerana cubaan pertama berhasil so insyallah adalah peluang bawak my baby lagi next year ^_^

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

0 comments:

Followers