♥ My Kids Birthday Party : Invitation Card


Alhamdulillah.. siap dah kad jemputan. Kad nih juz untuk edaran kat opis saya + opis hubby jek. Yang len saya jemput melalui event kat FB dah cukup hahaha.. Print out around 20 keping je. Kalo tak cukup baru print lagi hihihi~



Hihi~ simple je kan? Yang penting tetamu paham apa yang saya nak bagitau dan dorang leh sampai dengan selamat tanpa sesat hihi~ Pada rakan-rakan blogger yang berdekatan tuh jemput la datang yer.. leh kita berkenal-kenalan hihihi~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi.


5 comments:

Sidratul Muntaha said...

kami boleh dtg ke?!
huuh..
tmn sri andalas ni thu la..
tpi bila?!!

[M.Y] said...

Bape haribulan daa bday anak ko?

Mr and Mrs Faez said...

Saidatul : aah kan hahaha~ camner leh tak pasan huhuhu~ tarikhnya 9hb September 2012. Jemput la datang ek =)

Mr and Mrs Faez said...

Haaa~ dh betulkan dah hihihi~

Sidratul Muntaha said...

ala..
gi putrajaya la.
tlg family buat event kambing golek.
adui
klu tak boleh singgah..
huhuuh
all the best.

Followers


up