♥ Bersawang

 
Amat bz yer sepanjang bulan nih. Kalo blog saya nih taman bunga agaknyer dah tumbuh lalang dah huuhuhu.. Yerlah bz ngan keje, study, family, umah, Prosboc dan macam2 lagi. banyak perkara yang berlaku tapi x sempat nak hapdet dalam blog.

Dan sekarang alhamdulillah.. audit pon dah abih dan Jabatan saya score 3 bintang. Kategori BAIK la. Takpe la walaupon x dapat yang TERBAIK tapi nak dpt yang baik nih pon dh setengah mati. Bayangkan keje ngan tentera. Langsung x hapdet fail2 dan benda2 berkenaan admin nih. Terpaksa lah kami yang awam nih menghapdet semuanya hanya dalam masa seminggu.. OMG! sampai bwk balik umah la keje2nyer sumer.

So skang saya hepi sgt sbb masa untuk berblog dh ada. Still ada keje but time free mmg byk hihihihihi~ Banyak benda nak citer nih. Hopfuli can share wif ol of u.. happy reading. Tata


1 comments:

emy/mamasuri said...

hehehe..
biasalah bersawang tu...
sy pn gitu gak..

Followers


up