♥ Miss Hawaiian 2010

Pada tanggal 1 - 3hb Januari yang lalu. Kami sekeluarga ke Lumut, Perak. Yahooo!! cuti-cuti Malaysia. Pemergian kami ini adalah untuk menghadiri family day hubby. Best sangat + penat sangat huhuhuu~

Dan tanpa disangka-sangka Dellisya menang one of the category yang dipertandingkan pada malam dinner hari kedua iaitu


Best Hawaiian Dress Kategori Kanak-Kanak.



Hahahaha~ xde rezki nak menang kat alam maya.. rezeki dia menang di alam nyata hehehe~ X sia-sia ibu dia nih bersengkang mata di malam tahun baru menganyam bunga huhuhuhu~

Last day pas check out.. kami nek bot g Pulau Pangkor. Best dah lama x g. Walaupun hanya utk jenjalan tapi takpelah bulan dua nanti kami akan datang lagi untuk mandi-manda pula.

Yang sonok mesti lah Dellisya.. abih baju berpasir. Terpaksa lah mendikan dia pastuh beli baju selai kat sana. Seb bek baju pon harga seploh hengget jek huhuhu~





Dan akhirnya.... sadaqallahhhhhhhhhh~ hul azimmmm~


Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


3 comments:

Miss Q said...

comel nye skirt! guna apa tu?? sexy!! Awwww

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

woww wee...miss hawaii....so cute delisha...

p/s: nak tanyalah....mrs faez dah post lum hadiah coz aritu mrs faez kata dah post....takut nanti dah post tapi tak sampai2....just for confirmation jer yer....

firahadifa said...

comel nyer......... rase nk cubit2 jer..

xpe2.. kecik2 bole la jadi miss hawaian... keke

Followers