♥ Dellisya Bertindik


Oleh kerana Deelisya dah setahun.. tercapai la impian ibunya nih nak tindikkan dia. Yer la dah x larat dh nk betulkan tanggapan orang
"hahahaha~ baby girl la kak bukan boy"

Dia pon baru je bertatih skang. Dalam 2 3 minggu lagi dah berjalan la kot. So mengikut ilmu sains yang saya belajar kat sekolah lu.. keseimbangan badan nih ikut telinga. So kalo tinge tuh dah bertindik so makin seimbang la kn? [hahaha alasan bagi kat hubby utk dpt apruv tindik Dellisya.. w'pun x dpt diterima wakakaka]

Nih la gambo anak dara saya pas bertindik. Tapi gambo tengah bertindik ngan 5 minit selepas kejadian xde la coz Dellisya ngah test suara dia lagi kuat atau spiker kat Tesco lagi kuat [menangis la tuh hahaha]


Tempat Kejadian : Poh Kong, Tesco Shah Alam
Masa Kejadian : Kul 12 Tengahari
Orang-orang yang terlibat :
Ayah - Pegang Tangan
Ibu - Pegang Pale
2 Orang Staff - Tindik Tinge
1 Orang Staff - Agah2 Dellisya

Kejap je dia nangis. Lepas kena pujuk ngan roti terus senyap. Tul la kata staff kedai tuh.. dia cuma terperanjat jek. Pastuh dh ok. Siap leh shopping kat Tesco. Beli lauk nak masak.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


1 comments:

izan ishak said...

comelnye tgk deelisya...
bila dah tindik baru org xtanya ye, boy ke girl...

Followers