♥ Hari Isnin Ialah Hari Men Bowling

Okeh! dah plan ngan hubby. Oleh sebab saya takde kelas pada setiap ari senin. Kami sepakat membawa berkat.. di kampung hai pening lalat.. mengisytiharkan bahawa hari senin adalah hari training bowling hehehehe~ suka!

Yerlah nak harap sukan len cam time memuda lu takde la nampaknyer kan. Anak dah berderet [erk! dua kira berderet ke?] . So nampak gaya cam sukan nih je la yang kami leh prosidkan keaktifannya huhuhu~ Kenapa men ari Senin? Naper tak men ujong minggu je kan cuti. Sebab kat Endah Parade setiap malam yang esoknyer hari bekerja.. ada pekej 3 game RM10. Tapi pekejnyernyer stat pas kul 10.00 malam. So sesi men bowling kami pada setiap hari Isnin kul 10.30 malam la. 

Selalu member saya akan buking 4 lane [ sebab tak ramai orang pon ] then setiap lane cuma ada 2 orang jek. So laju dan cepat la habih 3 game. Biasanyer b4 kul doblas dah abih dah. Then kami akan sambung ngan sesi melepak kat kedai nasi lemak sambal pedas [yap! pedas giler sambal dia.. tapi ramai je orang makan.. kengkadang time kami datang tuh dah abih pon]. Pung pang pung pang dok berborak.. sesi kutuk mengutuk.. bahan membahan so kul 1 lebih gak la baru gerak balik umah. Kakak ngan adik? Dok sedap tido lam keta. 

Alhamdulillah.. dari kakak sampai la ke adiknyer takde masalah ikut kami g buat apa-apa aktiviti walaupun sampai ke tengah malam or pergi ke tempat yang bising. Sedap je dia tido cam takde apa-apa yang berlaku walaupun tempat bowling tuh memang bising giler [ tuh belum bising gelakkan member bila bola masuk longkang huhuhu~ ]



Arituh saya ada taip nak tunjuk beg bowling pink saya kan? Nih la begnyer.. si kakak sebok nak membawak. Begnyer beso.. leh isi macam-macam barang termasuk la set membuat susu baby [termos + air masak + tin susu + botol susu] serta pampers dan baju tambahan untuk baby hihihi~



Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


0 comments:

Followers