♥ Dellisya New Gadget

Hujung minggu nih kami sekeluarga akan berangkat ke Terengganu untuk event Fambash Prosboc 2011. Yer mak buyung dah 8 bulan tapi masih gigih nak berjalan-jalan. Insyallah doakan lah saya selamat pergi dan balik KL ek. Hopfuli tak terberanak la kat sana huhuhu~


Bagi memastikan my princess dok dendiam lam bas.. my hubby wat keputusan untuk mewariskan psp beliau kepada my princess huhuhu~ Sejak dua menjak nih my hubby dah tak dan nak bermesra-mesraan ngan PSP dia tuh. So dok je lam lam laci tak dibuat apa. Saya lak memang bukan jenis suka men game kat PSP. Tak best kecik sangat. So dari terbiar tanpa penjagaan dan berabuk.. my hubby pon amik keputusan untuk mewariskan PSP dia tuh pada my princess.


Yer betul my princess pon lum reti nak men game-game dalam PSP tuh [yang hanya dipenuhi dengan game bola jer pon]. So kami penuhkan PSP dia ngan video-video citer Upin & Ipin. Her feberet okeh. Ada 51 episod kesemuanya dan disedut ngan jayanyer dari website directdownloadmoviefree.blogspot.com. Amik masa 3 hari gak la nak mendonlod keseluruhan episod tuh. Sampai bawak netbuk ke opis [sebab ada wifi free hihihi~]. Penuh dah 8G memory PSP tuh ngan video Upin Ipin jek.

Oleh sebab rupa paras PSP tuh pon dah azab [yerla beli sebelum my princess lahir ke dunia lagi huhuhu~] so terpaksa la gak beli eksesori-eksesori tambahan. Capai gak lam RM200++ huhuhu~ Tuka kaber.. tampal skrin protektor.. beli cover plastik luar.. pastuh cover jenis kulit lagi.. tali lagi.. earphone lagi.. adehhhh~ dan semuanya kaler pink.. adoyaiiiiiiiiiiiiiiii pun!

Dah komplit sumer sonok la my princess ngan gadget baru dia tuh. Tak lepas dari leher. Skang dah pandai ON kan PSP nyer. Yang len lum abih blajo lagi hihihihi~ Nih la rupanya hantu PSP Pinky. Abaikan rambut yang serabai tuh ek.. huhuhuu~


 Harapnyer PSP nih dapatlah mengurangkan sikap tak reti dok diam my princess sepanjang pergi dan balik dari Terengganu nanti huhuhu~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

Followers