♥ Beruk Oh Beruk - Part 1

Cuba teka dimanakah beruk saya?

...

...

...

...

Di bawah landasan LRT Kelana Jaya


Hahahaha! mesti semua tertanya-tanya kan camaner la leh tercampak kat situ. Tak tau la nak kategorikan kisah saya nih sedih atau lawak. Biasa la kalo nek LRT tuh saya suka dengo lagu dari phone [nak beli mp3 x mampu huhuhu~]. Nak dijadikan cerita ngah godek-godek nak kuarkan handsfree.. si beruk tuh terbelit lak kat wayar handsfree tuh. Tangah dah penuh ngan nak pegang bag lagi.. pegang fail lagi.. pegang phone lagi.. tengah dok sibuk leraikan wayar tuh tetiba......... tuingggggggggggg~ beruk tuh melompat jatuh atas landasan dan kemudian melompat lagi masuk ke celah-celah landasan tersebut [dan saya hanya mampu melihat waaaaaaaaaaaaaa!!!!].

Kalo ikut hati memang nak lompat terus g amik tapi memandangkan LRT skang dah upgrade train dia untuk tiba setiap 5 minit.. hmmmm~ pk panjang gak la nk lompat atas landasan tuh. So dengan muka toyanyer turun la balik jumpa petugas LRT tuh bgtau beruk saya dah tercampak kat bawah landasan. Biasala pepagi buta.. mana la nampak. So dia kata dia akan tgk nanti.. balik keje nanti datang amik kat kaunter.

Huhuhuhu~ 1 DAY WITHOUT TENET @ MY OFFICE = HELL!!!

Tapi mungkin jugak ada hikmahnyer tenet takde. 100% focus to work wakakaka~ leh caya ke hehehe.

Petang tuh tepat kul 4.29 minit 59 saat dah tercongok kat punch kad. Sampai LRT Kelana Jaya kul 5.30. Tapi hampa jek sebab staff LRT tuh bagi alasan seperti di atas. Tapi takpe la.. tul gak mana la nampak melainkan kena seluk dari atas landasan tuh. Gila mau kena langga ngan LRT tuh kang. So dorang janji malam kang pas train off duty teknisen dorang akan amik kan. Saya pon redha je la. Yerla nak wat apa lagi kan. Orang nak tolong dah kira bagus.

So.. juz wait for tomorrow. hopfuli ada gud news sok. Kalo tak jadi satu hal lak nak g wat sim kad baru + cari beruk baru = $$$$$ huhuhu~

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


5 comments:

Putra Mama said...

sabor jer la.. hopefully dptla blk beruk tu.. ;)

Farra Dhelina said...

omg!! shian nya tejth kat bwh lrt tuhhh!! eee cmne lah ek hdp tanpa tenet?? org mmg tak blhhh.. blh jadi SENGAL2 ubi!! adeeii.. harap2 dpt lah teknisen tu hamik kan yeh!! nsb baik beruk tu tak jth betul2 ats landasan klu tak hbs kene lenyekk.. adusss

CuTeMiUt78 said...

alamak.. blh terjatuh kat situ plak ya.. ish..harap blh la dpt balik kan

anin said...

Hehe.. Cite sedih gak ni.. Nanti update la gitau dah dapat lom..

Mr and Mrs Faez said...

Tuh la.. saya pon rasa citer nih citer sedih.. tapi hubby leh bantai gelak lak huhuhu~ X sensitip langsung
huhuhu~

Followers