♥ Insurans Anak-Anak

Alhamdulillah. Same as his sister, my boy pon dah selamat diinsuranskan. Dah dapat pon Policy Documentnyer. Thanks to my agent Azmi Prupartner di atas kerja anda yang amat pantas dan berdedikasi hihihi~

Agent saya nih is my member kelab kereta Prosboc. Bagus kelab keta saya nih. Ada agen insurans, tukang wat kek, tukang design, polis, tentera, JPJ dan macam-macam lagi heheh~ So kalo dah nama member tuh mesti la servis dia pon ok kan sebab kawan-kawan. Kerja pon pantas. Alhamdulillah setakat nih saya amat berpuas hati. Kalo kengkawan pon ada yang nak amik insurans untuk anak-anak leh la kontek kawan saya nih ek [sempat promot jap hihi~]

Ini la Policy Document anak-anak saya berserta medical kad dorang..



Walaupun ibu ngan ayahnyer keje gomen.. saya still rasa yang medical kad nih beri banyak kelebihan pada my kids. Yer la tau je la kan servis spital gomen nih camner. Kalo dah terdesak tuh leh la kalo nak anta my kids ke spital-spital swasta yang jadi panel tanpa perlu bimbang ngan kosnyer yang tinggi.  As parents kita mesti nak yang terbaik untuk anak-anak kita kan? Tengok adik dok bawah lampu time baru lahir arituh pon dah wat saya sedih ngan menangis apatah lagi kalo dia lam keadaan yang sakit dan terima lak rawatan yang tak sewajarnya. Mintak la dijauhkan tapi kalo dah terkena gak saya nak la my kids dalam keadaan yang selesa dan menerima rawatan yang terbaik.

Yang best pasal member saya nih ialah dia tak kedekut barang-barang prudential hahaha~ cam pen tuh memang dah berlambak la kat umah. Kalo orang datang umah tuh ada yang ingat saya yang jadi agent hihihi~ Tahun lepas dapat diary jek sebab kakak sorang je yang amik insurans ngan dia kan. So dis year saya dapat diary ngan planner.. yahooo!!



I laik warna merah. Dah stat dah tulis besday-besday orang-orang terdekat.. tanda cuti umum [wajib!] dan tarikh-tarikh penting yang saya dah tau. Cuma tunggu list tarikh gaji tahun depan jek hihihi~ Yang planner beso tuh saya nak wat tulis tarikh-tarikh penting untuk pengajian saya next sem. Tarikh anto assignment.. anto final pojek.. bla.. bla.. bla.. Insyallah next sem will be my last!

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


0 comments:

Followers


up